Teo priznao: "Tačno je, ozbiljno razmišljam o NBA ligi"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 20.03.2017.
16:26
Izvor: Sportske.net

Miloš Teodosić je još jednom za medije govorio o svom potencijalnom prelasku u NBA ligu.

EPA/SERGEI ILNITSKY
EPA/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Sigurni smo da Miloša Teodosića "ubijaju" priče o NBA ligi, da mu to stvara dodatni pritisak ove sezone, ali uprkos svemu, on je i dalje jedan od najboljih igrača u Evropi, ako ne i najbolji.

Sada je za "Eurohups" govorio o onome što sve nas najviše zanima, a to je da li će ostati u ekipi CSKA i da li sledi prelazak u NBA ligu.

"Prvo, dok se sezona ne završi, ne želim da razmišljam o odlasku ili ostanku. Sada mi je na umu samo da osvojim sve drugi put uzastopno sa CSKA", rekao je Teo.

"Onda ću, kao slobodan agent, da vidim koja je najbolja opcija za mene. 19. marta imaću 30 godina i znam da će to biti jedna od ključnih odluka u mojoj karijeri", istakao je Miloš Teodosić.

"Tačno je da ozbiljno razmišljam o mogućnosti da odem u NBA ligu, ali ništa još nije odlučeno niti će biti odlučeno do leta", bile su reči našeg kapitena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cataphract
Monday, 20.03.2017
23:57

Ajde kod Jokare da ti Jokara asistira xD Onda bi se svake noci gledao Denver :)

avatar
mosala1983
Monday, 20.03.2017
19:19

Иди више досадио,се бре човече. Само тебе чекају. Молим спортске да више не преносе ове глупости. Кад потпише неку екипу пренесите. Ово више,нема смисла.

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 20.03.2017
20:44

Placi, moli, tu pomoci nema...Teo je ponos nase zemlje, lider tima, veliki Zvezdas, za koga je pitanje vremena kada ce zaigrati za svoj voljeni tim....naravno da svi prate karijeru najboljeg igraca Evrope....

avatar
mosala1983
Monday, 20.03.2017
23:17

Пријатељу ја навијам за звезду ко је њу у било ком делу споменуо. Ради се о томе да нас даве да ли иде или не иде у НБА. Има много битнијих вести од те да ли је Тео устао на леву или десну ногу. глупост више. кад потпише нека пренесу вест и детаље.

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 20.03.2017
18:52

Ako ovog leta ne ode, nece ici uopste. To nama licno odgovara, jer ce njegov proces dolaska u Zvezdu biti jos brzi. Ako ne ode u NBA, potpisace jos neki ugovor u Evropi, mozda cak i dvogodisnji, sa nekim velikanom u EL, i odmah nakon toga, po isteku ugovora, ce zaigrati za klub za koji navija. Ogromna je njegova vrednost, kao i plata koja iznosi milione po sezoni, ali za dve godine, verujem da ce biti slobodan igrac i da ce kod nas igrati sezonu-dve, za simbolicnu platu od 300-400k, nece zbog ljubavi prema klubu, i svestan situacije istog, traziti vise...Ostace vecni zal sto izgleda necemo upariti tandem Teo-Jovic, to bi stasno dobro izgledalo sto se tice protoka lopte, asistencija, akcija, same uigranosti..to bi bila veoma mocna ekipa, sa njima kao liderima tima...Jovic ce na kraju ove sezone biti prodat, ili ako ne stigne dobra ponuda, ostace da odradi ugovor, i odlazi po isteku toga, na kraju sledece sezone...

avatar
nikoletina bursac
Monday, 20.03.2017
19:10

Jesi li ti svestan svoje nesvesti? Zvezda ce za dvije godine biti tamo gdje je bila prije 5-6. Ali ne dodje sad, nece nikad.

avatar
CelziSilni!!
Monday, 20.03.2017
22:09

videces kad ovo sto pere lovu preko vas i za cij klub nAvijate uhapse a desice se to uskoro gde cete biti i opet cete grb prodati jer ste takvi majku bi prodali samo da imate o cemu da pricate,duse prodane navijate za FMP,sam vas vodja je to izjavio i vi jos kao nesto pricate,samo me interesuje kako vas nije sramota ? da li smo mi ikad grb prodali ? ugasili se ? A VI ?

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 20.03.2017
20:41

Sine, javi se za par godina ako smes, bice ti tada jasnije.... to pricate svake sezone, evo samo sto nije se to desilo....znam pouzdano kakvi su planovi za buducnost, i gde se mi nalazimo, a gde vi, i u kom kanalu iz koga necete jako dugo izaci...

avatar
Sampioni u boćanju
Monday, 20.03.2017
20:15

Zvezda ce za 2 godine osvojiti Evroligu a ti placi

avatar
riquelme
Monday, 20.03.2017
19:11

Ma lepo je to sto ti pises ali tesko. Vokeo bi to svaki navijac Zvezde ali bas tesko. A i treba decko da se oproba. Po meni trebao je i pre 2 godine da ode. Pa on je za Rubia izmislio poziciju pleja a on decko tamo se ubi igrajuci a ima sut 70 % slabiji od Tea. Kao neki asistent je tamo u Minesoti. Pa Teo ima 30 % manje asistencija od njega a d igra u NBA sa oni Supermenima imao bi 20 asistencija po mecu. Pametan je on decko i zna sta hoce. Pare mu ne manjkaju tako da ce juriti klub gde ce da igra. I sve najbolje mu zelim. A onda od Zvezde nista posto, trosi NBA ako ne uzimas dosta vitamina. A Teo ne voli limunadu! :) ;)

avatar
Djole Djokic
Monday, 20.03.2017
17:54

U Zvezdu Teo, kakav nba.

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 20.03.2017
17:36

Ja ne mogu ovo da shvatim,takva klasa od igraca i tek sada ozbiljno razmislja o NBA,sa 30 godina...Sta si radio ranije.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 20.03.2017
18:03

Cekao tvoj blagoslov

avatar
Lazar Grobar
Monday, 20.03.2017
17:36

Ne želi da razmišlja o odlasku dok traje sezona,gledajući njegove partije u zadnje vreme mislim da ovo što govori nije istina,ali bih voleo da on i Bogdan odu u NBA,kao i da Zagorac bude ozbiljna tačka u Memfisu.