Teo otkrio dobru vest, ali hoće li igrati za reprezentaciju?

Autor: Darko Mitrović
petak 11.05.2018.
18:12
Izvor: Sportske.net, tv prva

Posle svoje prve sezone u NBA ligi, Miloš Teodosić doputovao u Beograd.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Plejmejker LA Klipersa i reprezentacije Srbije Miloš Teodosić polako sumira utiske iz NBA lige, a iako mu je ovo bila debitantska sezona u najjačoj ligi sveta, ima čime da bude zadovoljan.

Imao je zapaženu ulogu u Klipersima, a da u par navrata nije bilo problema sa povredama, ukupni utisak bi bio mnogo bolji.

Ono što je najvažnije, to je da se popularni Teo uspešno oporavio, što je i potvrdio u razgovoru za TV Prva.

''Ne bih se vratio iz Amerike, ne bih došao ranije i ne bi me iz kluba pustili da mi noga nije u redu. Što se tiče povrede, super sam", poručio je Teodosić.

S tim u vezi, nameće se i pitanje da li će Teo moći da se stavi na raspolaganje selektoru Saši Đorđeviću, u predstojećim mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Za sada, konačnu odluku još nije doneo...

''Nisam pričao sa Saletom jer u trenutku kad sam se ja vratio iz Amerike, on je došao. Mislim da ćemo ovih dana pričati i proceniti da li ima potrebe da igram ili da se spremam za narednu sezonu'', izjavio je Teodosić.

Podsetimo, reprezentacija Srbije takmiči se u Grupi G kvalifikacija, trenutno je na drugom mestu na tabeli, iza vodeće Nemačke. Sledeću utakmicu ''Orlovi'' će igrati 29. juna od 17 časova protiv Gruzije u gostima, a već 2. jula nam dolaze Nemci u goste, kada će pasti odluka o pobedniku grupe.

Plasman u narednu fazu takmičenja izboriće po tri prvoplasirane selekcije iz svake od osam grupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Friday, 11.05.2018
20:43

Realno Teo mora da se posveti svome telu inace nista od NbA lige jer se i ove sezone videlo da mu znanje ne manjka al nmz da izdrzi tempo