Teo: "Naša želja će pobediti"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 06.09.2014.
12:52
Izvor: Sportske.net

Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić ne misli da su Grci kvalitetniji rival ali je istakao da

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Plejmejker Miloš Teodosić priznao je da sa nestrpljenjem iščekuje duel sa Grčkom koji se u nedelju od 18 časova igra u Madridu u okviru osmine finala Mundobasketa.

"Očekujem još neizvesniji duel od onog u pripremama i očekujem da sada pobedimo. Pokazali smo u ovih pet utakmica borbenost i timski duh. Kvalitet nije na njihovoj strani, mislim da smo tu izjednačeni. Mislim da će naša želja pobediti. Postoji nervoza, ne bi bilo normalno da ne postoji dan pred utakmicu. Jedva čekamo da ovaj dan prođe i da sutra zaigramo", rekao je Teodosić.

"Očekuje nas težak i neizvestan duel. Grci su do sada bez poraza. Dugo su zajedno i igraju kao pravi tim. Biće mnogo teško", dodao je on.

Košarkaši Srbije i Grčke potukli su se tokom jedne pripremne utakmice pre tri godine, pa su novinari pitali Teodosića da li ima možda posebnih emocija zbog toga.

"Naravno da ima emocija jer je osmina finala Svetskog prvenstva. Tu tuču sam zaboravio odavno. Nema potrebe da se prisećamo ili razmišljamo o tome uopšte", rekao je Teodosić.

Srpski plejmejker je ostavio dubok trag u grčkoj košarci, pošto je u Olimpijakosu stigao do finala Evrolige i u njegovom dresu je proglašen za najboljeg evropskog igrača.

"Imam prijatelje u grčkoj reprezentaciji, ali ta prijateljstva ovaj put ostavljam po strani", rekao je Teodosić.

Utakmica Grčka - Srbija igra se od 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke