Teo kritikuje posle još jedne 'simultanke'

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.12.2016.
22:44
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Miloš Teodosić poigrao se sa ekipom Brose Bamberga i bio nazasluđniji za novi trijumf CSKA u Evroligi, a evo šta je nakon neuzvesnog meča imao da kaže.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši moskovskog CSKA upisali su još jednu pobedu u Evroligi, ali su u Bambergu stigli do trijumfa uz dosta sreće, poenira Vitalija Fridzona u poslednjoj sekundi meča.

Najzaslužniji za novi trijuimf "Armejaca" bio je srpski internacionalac Miloš Teodosić koji je u Nemačkoj ubacio 31 poen (7/13 za tri), upisao 8 asistencija i pritom premašio brojku od 2.500 postignutih poena što mu je donelo plasman u TOP 5 na listi najboljih strelaca u istoriji Evrolige.

Uprkos novom sjajnom nastupu Miloš Teodosić posle meča nije previše govorio o individualnom učinku već je konstatovao da je njegov tim imao dosta sreće i da nikako nije smeo da dozvoli da utakmica uđe u neizvesnu završnicu.

"Na kraju smo imali više sreće... U trećoj četvrtini imali smo 19 poena prednosti a onda smo ispustili vođstvo za samo tri minuta. Ne možemo da igramo kao što smo to uradili u trećem kvartalu jer je to moglo da nas košta pobede" rekao je Teodosić.

Nakon nekompletnog desetog kola moskovski CSKA drži čelnu poziciju na tabeli sa skorom 9-1, a narednu utakmicu igra protiv EA7 Olimpije iz Milana 8. decembra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke