Teo i Bobi stopama Denvera i Jokića, "profesor" Bjelica prodao foru iz bloka Krisu Polu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 19.03.2018.
08:04
Izvor: Sportske.net

Klipersi pali iza Denvera, trojica naših igrača bi vrlo lako mogla da završe sezonu u aprilu. Bjelica vrlo dobar, samo rival je bio nedodirljiv. Ras Vestbruk pokorio Kanadu!

EPA/LARRY W. SMITH CORBIS OUT
EPA/LARRY W. SMITH CORBIS OUT

Povezane vesti

Nove loše vesti za Jokića i Nagetse. Pelikansi su slavili protiv oslabljenog Bostona, Entoni Dejvis je ubacio 34 poena, imao 11 skokova, njegov tim poleteo ka 40. pobedi ove sezone.

Prethodne večeri su izgubili od prejakog Hjustona, ali su uzvratili sinoć i izjednačili se sa San Antoniom i Jutom. Sva tri tima imaju isti skor, 40-30, i sada je Minesota pala na osmo mesto, ima pola pobede manje.

"Vukovi" su poraženi kod kuće od nezaustavljivog Hjustona, Džejms Harden je strpao 34 poena, imao 12 asistencija u pobedi lidera u Minesoti.

Bjelica dobar 15 poena, 6 skokova, 3 asistencije, prodao je "foru iz blokova" Krisu Polu, ali je razlika u kvalitetu bila očigledna.

Jednostavno, Hjuston je mašina, bili su na +25, dozvolili da se domaćin vrati u meč, spusti na dva poseda, ali čim su podigli ritam sve je bilo brzo gotovo. Videli smo i Derika Rouza na parketu, odigrao je najbolji meč od dolaska u Minesotu, 14 poena za 19 minuta. Inače, kao i u prethodnoj pobedi u Minesoti, Hjuston je u jednom poluvremenu ubacio 70+ poena.

I Klipersi su sve dalje od plej ofa, pobedu iz Los Anđelesa je odneo Portland. Gosti su nastavili strašnu seriju, pet startera je postiglo 16 i više poena. Nije bilo potrebe da MekKolum sa 21 i Lilard sa 23 poena forsiraju, Mo Harkls je dodao 21 koš, Nurkić 17, uz 12 skokova. Teo tek 6 poena počeo je u petorcu umesto Lua Vilijamsa, Bobi je realizovao 4 slobodna bacanja, uz 5 skokova, Klipersi gube dah, sada su pali na deseto mesto, ispod Denvera, njima Minesota beži tri pobede.

Rasel Vestbruk je na matineu pokorio Kanadu. Oklahoma je dobila u Torontu protiv najboljeg domaćina lige. MVP je ubacio 37 poena, imao 14 asistencija, 13 skokova. Videli smo produžetke, nekoliko kontroveznih odluka, isključeni su Ibraka, DeRozan i kouč Dvejn Kejsi zbog protesta prilikom par problematičnih faulova, jedan nije sviran Koriju Brueru kada je faulirao DeRozana. Melo Entoni je ubacio 15 poena, sada je 19. najbolji strelac u istoriji lige, preskočio je Redžija Milera, ima 25 289 poena. Sledeći je Aleks Ingliš koji je postigao 25 613.

Rezultati:

LA Klipersi - Portland 109:122
Minesota - Hjuston 120:129
Nju Orleans - Boston 108:89
Toronto - Oklahoma 125:132 pr.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 19.03.2018
10:09

Pa ako cemo realno,ni Denver ni LAC nemaju ni sta da pruze u PO,obe ekipe bi uzele max 1 pobedu. Samo me zanima koliko i u Hjustonu i u GSW,mole boga da se ne oporavi Kavai i da bas idu na njih 😂