Teo došao na okupljanje reprezentacije i saopštio VEST DANA!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.02.2019.
13:11
Izvor: Sportske.net

Kapiten reprezentacije Srbije nije se skrivao od novinara, i nedugo po dolasku na okupljanje našeg nacionalnog tima otkrio im je planove posle odlaska iz Klipersa.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije danas se okuplja na početku mini priprema za dve poslednje utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, protiv Estonije u gostima (21. februar) i Izraela u Beogradu (24. februar).

Našem nacionalnom timu dovoljna je jedna pobeda iz ove dve utakmice za overu plasmana na Svetsko prvenstvo u Kini.

Za razliku od dosadašnjeg toka kvalifikacija, reprezentacija Srbije dobila je ogromno pojačanje, kapitena Miloša Teodosića, koji se priključio ''Orlovima'' posle nedavnog rastanka sa LA Klipersima.

Naravno, novinari su ga odmah upitali za dalje planove što se tiče klupske karijere, s obzirom da se spekulisalo o mogućim transferima u Efes ili u Zvezdu.

Teo je danas otklonio sve dileme po tom pitanju i poručio da tekuću sezonu završava sa ove dve reprezentativne utakmice.

''Ove dve utakmice ću da odigram za reprezentaciju i to bi bilo to za ovu sezonu. Odlučio sam da ne igram nigde do kraja sezone, da se odmorim i da se kroz, daće Bog, reprezentativno okupljanje u julu spremim za narednu sezonu. Da tako radim na sebi, da se koncentrišem naravno na reprezentaciju, a onda da vidimo šta donosi nova sezona'',
poručio je Teodosić.

Sledi pauza do leta, kada će iskoristiti novo okupljanje ''Orlova'' za podizanje forme i tek posle toga bi trebalo očekivati njegove konkretne poteze kada je neki novi klub u pitanju.

Foto/Video: Sportske.net/Pavle Knežević
Teodosic
-
Teodosic
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke