Teo dobio milionsku ponudu! Ovo su svi detalji, šta će odlučiti?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.05.2019.
14:17
Izvor: Sportske.net, sportando

Pominjale su se brojne opcije, ali njihova ponuda je za sada najkonkretnija.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Srpski reprezentativni plejmejker Miloš Teodosić još uvek nije doneo odluku u kom klubu će igrati naredne sezone, ali rasplet se polako nazire.

NBA liga je posle rastanka sa Klipersima završena priča, ali postoji sve realnija mogućnost da maestralnog plejmejkera sledeće sezone ne gledamo ni u Evroligi?!

Naime, za sada je najuporniji i najkonkretniji u nameri da ga angažuje italijanski Virtus, osvajač FIBA Lige šampiona, koji je najavio da će u ovom takmičenju ulestvovati i u narednom periodu, uz stav da je ''bolje osvojiti FIBA Ligu šampiona, nego biti 10. u Evroligi''.

Košarkaški portal ''Sportando'', pozivajući se na informacije ''La Prealpine'', danas prenosi da je Virtus spreman da izdvoji više od dva miliona evra za dve godine ugovora sa Teodosićem, i to 1.1 miliona evra u prvoj i još 1.2 miliona evra u drugoj godini ugovora.

Naravno, biće za Teodosića još zainteresovanih klubova, pre svega iz Evrolige, možda i primamljivijih ponuda, ali ono što drugi nemaju, a što je Virtusov veliki adut, jeste Saša Đorđević i prilika da Teodosić saradnju iz reprezentacije nastavi sa selektorom i na klupskom planu.

Čekamo rasplet, Teo je na potezu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Thursday, 16.05.2019
19:46

Na sve su spremni samo da ne dođe u Zvezdu,franjevci su preduzeli sve moguće mere da osujete takav epilog....