Teo ''broji sitno'' u NBA ligi, ovo je njegov novi klub?!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.12.2018.
21:22
Izvor: Sportske.net, Koš magazin

Vreme je za povratak u Evropu?

Beta/AP Photo/Reed Saxon
Beta/AP Photo/Reed Saxon

Povezane vesti

Ono o čemu se već izvesno vreme spekuliše, izgleda da će se uskoro i dogoditi. Srpski reprezentativni plejmejker Miloš Teodosić ove sezone je u LA Klipersima pao u drugi plan, ima malu minutažu i njegov odlazak je sve izvesniji pre kraja sezone.

Nedavno se već pominjao njegov povratak u Evropu, a sada ima i konkretnijih, još uvek nezvaničnih informacija na tu temu.

Naime, čuveni srpski novinar Vlada Stanković otkrio je za ''Koš magazin'' da je Teodosić blizu prelaska u istanbulski Anadolu Efes!

Pozivajući se na ''dobro obaveštene krugove košarkaških agenata'', pomenuti izvor dolazi do zaključka da je transfer Teodosića u Efes praktično ''gotova stvar''.

Efes ove sezone igra veoma dobro u Evroligi, trenutno je na deobi četvrtog mesta sa učinkom 9-5, a dolaskom Teodosića ambicije bi im još više porasle.

Naravno, čekamo da se sve ozvaniči, a ovakav epilog bi išao u prilog i našem nacionalnom timu, jer bi Teo mogao eventualno da se priključi ''Orlovima'' u februarskim mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Ali, o tom potom...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Sunday, 23.12.2018
00:26

Sta je on tamo trazio ne znam .Ali da moze da sad legne jedan mocan ugovor to da .Efes ne moze Bobua Larkin Micic nema sta da trazi.Ali zasto ne odrati Maccabi .

avatar
Z
Saturday, 22.12.2018
22:35

Iskreno....Teo je TOP pojacanje za svaki klub, ali Efes ima Micica i Larkina koji kidaju....Takodje, Tea vidim samo u klubovima tipa CSKA, Fener, Real, Oly

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 23.12.2018
05:23

Zaboravio si Bubou. Efes je popunjen na bekovskim pozicijama, ali da se ne lazemo Teo bi svakako bio kvalitetno pojacanje za bilo koji klub u Evropi.