Teo baš uživa u Klipersima

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.03.2018.
18:09
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac otkriva kako mu posle 60 odigranih mečeva LA Klipersa dopada NBA liga i da li je ispunila njegova očekivanja.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Nakon 60 odigranih mečeva Los Anđeles Klipersi još uvek mogu da se nadaju plasmanu u plej-of, a doprinos solidnim rezultatima koje ekipa Doka Riversa beleži u tekućoj sezoni daje i naš Miloš Teodosić.

U razgovoru za "LA Tajms" Teodosić je priznao da mu dosadašnji boravak u Americi i igranje u najjačoj ligi na svetu jako prijaju.

"Za sada zaista uživam. Srećan sam što sam ovde i uživam igrajući sa najboljim igračima na svetu i protiv najboljih na svetu. Stvarno sam srećan što sam ovde", rekao je Teodosić.

Srpski plejmejker nikada u karijeri nije odigrao više od 48 utakmica u sezoni, a zbog povrede koja ga je zadesila na startu sezone trenutno ima upisan 31 nastup u dresu Klipersa.

"Očekivao sam mnogo bržu i fizički zahtevniju igru ovde. Nije nešto čemu se nisam nadao. To je ono što očekuješ kada igraš protiv najboljih na svetu", dodaje Teo.

Od pomenute 31 utakmice Miloš Teodosić je 27 puta bio starter, a samo četiri puta ulazio je sa klupe. Evo kako rezonuje stvari po tom pitanju srpski košarkaš.

"Imamo mnogo povređenih igrača. Nemam problem sa tim da ne počinjem utakmicu jer sam u Evropi navikao na to da počnem dva uzastopna meča, a zatim na narednih pet ulazim sa klupe. Za mene to nije posebno bitna stvar jer u principu nije važno ko će početi meč, važno je ko će ga završiti", ističe plejmejker LA Klipersa.

Do kraja sezone Los Anđeles Kliperse čeka velika borba za plasman u plej-of. Šanse postoje, problem predstavlja težak raspored.

"Imamo jako težak raspored ali sam prilično siguran da ovaj tim može do plasmana u plej-of. Biće teško ali nećemo odustati. Borićemo se do se da da uđemo u plej-of", poručuje Miloš Teodosić.

Sledeću utakmicu Los Anđeles Klipersi igraju protiv Njujork Niksa na domaće terenu u noći petak na subotu. Posle šezdeset mečeva u tekućoj sezoni Klipersi su na skoru 32-28.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke