Tejić i Rebić darivali humane "Delije" kartama za Žalgiris

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.02.2015.
16:43
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom podržao je akciju dobrovoljnog davanja krvi koja je u sredu organizovana na stadionu "Rajko Mitić" a Marko Tejić i Nikola Rebić uručili su humanim Zvezdašima karte za sutrašnji duel sa Žalgirisom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Udruženje građana "Delije Sever" još jednom je organizovalo humanitarnu akciju dobrovoljnog davanja krvi koja je ovoga puta ponela naziv "Crveno-bela krv".

U medija centru stadiona "Rajko Mitić" navijači su mogli da daju krv i tako plemenitim činom pomognu u spasavanju mnogih ljudskih života.

Košarkaški klub Crvena zvzeda Telekom uzeo je učešća u pomenutoj akciji i podržao njeno održavanje.

Tako su Zvezdini košarkaši Nikola Rebić i Marko Tejić iznenadili okupljene navijače i darivali im karte za sutrašnju utakmicu sa Žalgirisom koja se igra u okviru TOP 16 faze Evrolige.

"Ovo je zaista izvanredna akcija i jako mi je drago da je KK Crvena zvezda Telekom pružio podršku na taj način što je davaocima krvi obezbedio ulaznice za meč sa Žalgirisom. Zaista sam ponosan na naše navijače koji su ovim gestom i odazivnjem u ovolikom broju pokazali veliku humanost" rekao je Marko Tejić.

Karta
Foto: kkcrvenazvezda.rs

Navijačima koji su dobrovoljno dali krv darivane su karte za sutrašnji meč koji se igra od 20 časova i 45 minuta u beogradskoj "KombankAreni".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke