TBSL - Kad ne ide Miciću, ne ide ni Efesu, prvak Turske deklasiran u Bandirmi!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 13.10.2019.
18:51
Izvor: Sportske.net

TBSL - Kad ne ide Miciću, ne ide ni Efesu, prvak Turske deklasiran u Bandirmi!

Epa/Lukas Schulze
Epa/Lukas Schulze

Povezane vesti

Košarkaši Anadolu Efesa su u toku nedelje uspeli da savladaju berlinsku Albu u sjajnom meču drugog kola Evrolige, blistali su tada Vasa Micić i Šejn Larkin.

Američki bek se nedavno vratio iz povrede, pa je pošteđen gostovanja u Bandirmi, a njegovi saigrači su doživeli iznenađujuće ubedljiv poraz, domaćin je slavio sa 84:66.

Dobili su prvi kvartal domaći igrači sa +4, da bi Efes do poluvremena prepolovio deficit.

Treći kvartal je takođe pripao domaćinu, koji u poslednjih 10 minuta ulazi sa sedam poena viška.

Kada se očekivalo buđenje Efesa, domaćin je dodao gas, odigrali su odličnu odbranu u poslednjem kvartalu, stekli su ubrzo komfornu prednost, te su na kraju upisali i ubedljiv trijumf.

Pobednički sastav je sa 19 poena predvodio Hazer, 14 je dodao Kalinoski, Jan Hamer je bio odličan sa 16 poena i devet skokova, nadomak dabl-dabl učinka bio je i Teri (13p, 9sk), dok je dvocifren sa 11 poena bio i Džejms Smit.

Efesu nije pomogli ni 25 poena Krisa Singltona, 15 je dodao Brajant Danston, ali je ostatak rostera viceprvaka Evrope ubacio svega 26 poena.

Vasa Micić ispod očekivanog nivou, MVP drugog kola Evrolige ubacio je samo pet poena, uz četiri asistencije i dva skoka za 24 minuta na parketu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke