Tako razmišlja pravi šampion! Bogdan: ''Ući će kad treba!''

Autor: Darko Mitrović
subota 13.08.2016.
14:36
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Posle sjajnog meča protiv Amerikanaca, najveća podrška sada je potrebna Bogdanu Bogdanoviću, da ne klone duhom posle promašene trojke za produžetak u poslednjoj sekundi meča sa ''drim timom''.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nema mesta bilo kakvim kritikama na račun našeg tima posle fenomenalnog otpora favorizovanim Amerikancima, već su ''Orlovi'' zaslužili da im se pruži puna podrška pred naredne, ključne borbe za dobar plasman u Riju.

Sigurno je psole svega danas najteže Bogdanu Bogdanoviću, koji je imao sjajnu priliku da izbori produžetak, ali suštinski nema razloga za žaljenje, već bi noćašnji meč trebalo našima da posluži kao ogroman motiv za naredne utakmice.

Naravno, posle meča mnoge je interesovao Bogdanov komentar u vezi tog poslednjeg šuta, a on je prokomentarisao baš onako kako treba da razmišlja pravi šampion.

''Možda je trebalo da bude teže pa da uđe, a ne ovako kada sam sam. Šalim se, naravno... Ući će kad treba'', jasan je Bogdan, a prenosi ''Alo''.

On je dodao i da bi voleo još jednom da se sastanemo sa Amerikancima do kraja, a to bi, nadajmo se, moglo da se dogodi u finalu.

Naravno, do finala je i dalje dug put, četvrtfinale nam je na vidiku, ali tada će biti najteže, tada će biti važno pogoditi ključne poene.

A na pitanje da li će pogoditi trojku za polufinale, Bogdan je odgovorio:

''Ako Bog da''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Saturday, 13.08.2016
20:30

Koliko god te volim sto si Partizanovac ali sledeci put neka sutira Teo

avatar
Realan tip
Saturday, 13.08.2016
16:34

Hoce, hoce, iz 10 pokusaja jos, jedna ce uci. Grlica.

avatar
Saturday, 13.08.2016
17:29
avatar
wsaydxert
Saturday, 13.08.2016
15:41

Bice dobro... Nemojte pljuvati momke i devojke koji su nam doneli mnogo radosti poslednjih godina (mislim i na kosarkase i na vaterpoliste, i na sve ostale)... Kad se zavrsi olimpijada, onda moze da se prica da li je bilo dobro ili ne...nNa nama je da podrzimo sve pojedince na olimpijadi, jer kada nesto ne valja, najmanje im je potrebno da ih ocrnimo...nNapred Srbija!!!

avatar
Saturday, 13.08.2016
14:41

Samo ti daj trojku i kad si sam i kad nisi, i kad si na liniji, i kad si udaljen...