Tajm-aut o kojem bruji region: ''Hoćeš platu? Vidiš koliki si? Nemoj da te udarim tablom!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.09.2017.
09:54
Izvor: Sportske.net

Šta vi kažete na ove ''vaspitne mere''? Ovo mu nije prvi put...

Beta/ABA Liga/Ev
Beta/ABA Liga/Ev

Povezane vesti

Razumljivo je da se košarkaški treneri tokom tajm-auta povišenim tonom obraćaju igračima, razumljivo je i da se ponekad opsuje, ali bi valjda sve to trebalo i da ima neku granicu.

Utisak je da je trener Igokee Dragan Bajić juče prešao tu granicu razumljivog u ''grmljavini'' upućenoj svom igraču Robertu Rikiću.

Nezadovoljan njegovim pojedinim propustima na terenu, Bajić ga je zasipao pitanjima: ''Hoćeš platu? Hoćeš platu? Hoćeš platu? Vidiš koliki si majstore, dečko je za glavu manji od tebe uhvati ti dve lopte u napadu. Vidiš koliki si?!''.

A kada je Rikić pokušao da nešto odgovori, Bajić mu je odbrusio:

''Nemoj da pričaš tu, kad te udarim ovom tablom...'', zamahnuo je Bajić, ali se tu i zaustavio.

Inače nije pri put da Bajić ovakvim metodama tokom tajm-auta privlači pažnju javnosti. Tako je krajem prošle godine, tokom meča između Igokee i Karpoša poručio svojim igračima:

''A vi se samo kur**te, šutirajte samo... Sutra ujutro ću vam je**ti majku u 10 sati. Što niste u Zagrebu tako igrali''.


Trener Igokee Bajić poludio na igrača: Hoćeš... bywatch-it-now

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 21.09.2017
13:14

Umalo da ga iznabadabada glavom :))) Inace ovo nije ni m od motivacije, vec suprotnost od toga i nekultura cista. Gospodin Radonjic je pokazao da moze citav kontinetnt sa najboljim timovima da se uzdma ozbiljno, i pritom da se ponasa kao normalan, sasvim umeren i kulturan covek, a nije da nije bio strog i da nije imao kontrolu....

avatar
Dragan Srdic
Thursday, 21.09.2017
13:11

Pa sto ga nije poslao u nesvjest istog trena...na koga bjednik dize ton i kako...hoce covjek platu majmuncino jedna ne otesana bjedna...po ugovoru je morate dati...kao da igrac namjerno nece postupas klosaru...sledeci put kad tako podigne ton na tebe ubaci ga u kos i pitaj ga hoces da te skinem odatle i ponovi to par puta i pljuni govedo seljacko ne odgojeno...

avatar
Goran_Ilic
Thursday, 21.09.2017
12:34

Nista strasnoima i gorih primera,kosarka je takav sport,igraci znaju bas da iznerviraju trenera,secam se kad je nas Radoje isterao Jovica iz hale :D .

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 21.09.2017
13:21

Ako se dobro secam, to bilo negde u sezoni 15/16, Jovic kao prvi plej tada, sutnuo neku flasicu od besa jer je napravio nepotrebni cetvrti faul, cenim da je EL bila u pitanju, prva faza, moguce cak protiv Reala...Neki bas bitan mec je to bio, gde je Rebic posle od muke usao da finisira zadnjih 13-14min, imali smo neku osetniju prednost tada doduse...pobedili smo nekako i ispostavilo se, zbog te pobede prosli dalje kao treci na tabeli, ispred Reala...mislim da je tako bilo. U principu, najstrozija reakcija Radonje koje se secam, pitanje autoriteta je to bilo....

avatar
Goran_Ilic
Thursday, 21.09.2017
14:32

Bas tako brate dobro se secas :D

avatar
Диковић Драган
Thursday, 21.09.2017
11:13

Ja ovo vidim kao vid motivacije.

avatar
brekbaCh1
Thursday, 21.09.2017
11:40

Pa naravno, to svako normalan vidi, osim medija.

avatar
Darko123456
Thursday, 21.09.2017
11:56

Jedan od najgorih trenera, stvarno covjek ne zna nista .