Tadić: "Partizan u Berlinu u najboljem svetlu"

Autor: Beta Beta
sreda 11.10.2017.
10:33
Izvor: Beta

Košarkaš Partizana Tadija Tadić rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe da u današnjem meču protiv Albe u Berlinu predstavi u najboljem svetlu.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Košarkaši Partizana danas počinju takmičenje u Evrokupu, a u prvom meču igraju protiv Albe u Berlinu.

"Daćemo sve od sebe da Partizan predstavimo u najboljem svetlu, a šta ćemo uraditi videćemo... Najbitnije je da budemo pošteni prema sebi i da kad se završi utakmica znamo da smo igrali najbolje što možemo", rekao je Tadić agenciji Beta.

Izabranici Miroslava Nikolića su novu sezonu otvorili sa dva poraza u Jadranskoj ligi, od MZT-a i Mornara, a prvu pobedu su upisali u meču protiv FMP-a prošlog vikenda.

"Mi smo i prethodne dve utakmice izgubili na jednu loptu i protiv FMP-a je bila 'tesna', ali pobedili smo... Ne razmišljamo puno o tome šta je bilo, razmišljamo o onome šta je ispred nas", rekao je 18-godišnji Tadić.

Plejmejker Partizana naveo je da će se truditi da maksimalno iskoristi minutažu koju dobije.

"Za početak treba da se izborim za mesto u 12, a ukoliko dobijem poverenje trenera na utakmici protiv Albe, ili na bilo kojoj narednoj, trudiću se da ga maksimalno iskoristim. Moje se da se borim za svaku loptu, svaki posed, svaku pre svega odbranu, pa onda i napad", rekao je Tadić.

Utakmica prvog kola Grupe C Evrokupa između Partizana i Albe igra se danas od 20.00 u Berlinu.

Nakon gostovanja u Berlinu, ekspedicija Partizana putuje u Zadar gde će u subotu igrati meč protiv istoimenog protivnika u četvrtom kolu Jadranske lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke