Svi su ovo čekali, kako se Repeši svidela atmosfera u "Morači"?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.04.2019.
22:11
Izvor: Sportske.net

Bio je najglasniji kritičar atmosfere u hali "Pionir", a evo šta trener Budućnosti Jasmin Repeša kaže posle prvog meča u "Morači".

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Trener KK Budućnost Voli uzdržao se od žestokih komentara posle prve utakmice u Beogradu, ali je posle debakla svog tima u drugom meču udario po navijačima Crvene zvezde mt:s.

Hrvatski stručnjak ocenio je da je druga utakmica u Beogradu igrana u "atmosferi linča" pa je zbog toga mnoge zanimalo šta ima da o atmosferi koja je večeras viđena u "Morači".

"Uvek ću biti dosledan u svojim stavovima. Ako je bilo ko uvređen ili povređen bilo čim, ja se iskreno izvinjavam", rekao je Repeša.

Zvezda je večeras dočekana "na nož" u SC "Morača", ali strateg Budućnosti tvrdi da stvari koje su viđene u Podgorici "nisu ni blizu" onima iz Beograda.

"Što se tiče atmosfere u 'Morači', ni blizu nije bila negodtoljubiva kao u Beogradu. Ali ponoviću, izvinjavam se ako je bilo ko uvređen ili povređen", zaključio je Repeša.

Budućnost je treću utakmicu dobila rezultatom 80:72, a četvrti meč na programu je u petak od 19 sati.

Piše: Marko Tufegdžić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Thursday, 18.04.2019
15:01

Ako ti udari samar na jednom obrazu,onda mu ti okreni i drugi...
Ali ljudi,zar je zaista iko ocekivao da ce ovde biti prijateljska atmosfera nakon Beograda?
U interesu sporta,nadam se da nece doci do petog meca.

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 18.04.2019
09:52

Takoe bravo za kosarku i sport. Kakk ono bese spirt brise granice? E moji vi ...

avatar
Čerek B.
Thursday, 18.04.2019
08:14

Upravo o ovome sam pisao u protekla dva ili tri dana. Da se razumijemo, ne podržavam nesportsko navijanje ali je fakt da se ne može ostati imun na isto. Što se tiče Budućnosti, sve je počelo prije nekih 3 godine ali je kulminiralo prošle sezone. Ne radi se samo o Zvezdi, već o svim srpskim klubovima (sa manje ili više žara). ne znam zašto postoji tolika netrpeljivost i slobodno mogu reći mržnje prema srpskim klubovima. Šta želim da kažem, nama ovde neki drže predavanja kako u Beogradu nije bilo fer navijanje ili slično , sad ostaju nijemi na situaciju iz Podgorice.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 18.04.2019
00:29

Ako slucajno dodje do pete,videces za ove izjave

avatar
corona_light
Thursday, 18.04.2019
00:15

bio i ostao zadojeni piiiiiip...on ima Srbe prijatelje, jadni smo mi ...

avatar
Čeki
Wednesday, 17.04.2019
22:55

Kakvo licemerje. Skretao je temu s poraza jer ne moze da podnese neke stvari (kompleksi su cudo). I onda zbog toga ispadne ovakva atmosfera koja po onom sto se predstavljalo u Beogradu s njihove strane ispada podjednako negostoljubiva i losa. Tako da iako stvarno atmsofera u BG nije bila onakva kakva se predstavlja, ovo sto je on pokazao danas treba da ga bude sramota jer trazi opravdanje u nekim stvarima. Sam je rekao "pljuvanje je najkukavickiji cin" e to se dogodilo i nasima danas, ima se i dokaz za to, a oni dokaze za tako neke stvari nisu prezentovali.

avatar
mm20
Wednesday, 17.04.2019
22:50

Pa ako dodje do 5-e, videces sta te ceka, ja na posao necu ici, samo da dodjem.