Svi čekaju Jokićevu odluku, oglasio se i Miško!

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.05.2019.
11:31
Izvor: Sportske.net, Srpski Telegraf

Očigledno, moraćemo da budemo veoma strpljivi...

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Odmah posle eliminacije Denver Nagetsa u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige, počels su nove spekulacije na temu da li će prva zvezda Denvera Nikola Jokić na leto nastupiti za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini.

Posle velikih napora koje je izdržao tokom plej-ofa, Jokiću je u ovom trenutku najpotrebniji odmor, posle čega bi tek trebalo da usledi i njegova konačna odluka o reprezentaciji.

U celoj priči, važno je i mišljenje Jokićevog menadžera Miška Ražnatovića, koji je za sada takođe uzdržan u komentarima.

''Nismo još uvek razgovarali na ovu temu, ni ranije ni noćas, jer je Nikola utakmicu završio iza ponoći. Biće vremena, čućemo šta će Jokić da kaže, ali konačna odluka, kakva god da bude, isključivo je njegova'', izjavio je Ražnatović za ''Srpski telegraf''.

Isti izvor prenosi i izjavu Dragana Kapičića, našeg proslavljenog košarkaša, koji smatra da bi ovo leto moglo da bude 'biti il' ne biti' za dalje pozivanje Jokića u nacionalni tim.

''Nikola je promenio filozofiju igre centra i postao vođa Denvera. Međutim, sada je potreban Srbiji, koja sa njim može do zlata u Kini.

Da li će igrati, samo on zna, ali ako Jokić ili bilo ko direktno kaže da ne želi - jasno je da je sa Srbijom završio zauvek. Ja ga više nikad ne bih zvao'', zaključio je Kapičić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 14.05.2019
21:48

Potpisujem da neće igrati.

avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 14.05.2019
15:05

Nadam se da ga selektor nece pozivati posle one sramotne izjave. Neka pika kosarku u NBA, onaj ko nije spreman da podere kolena u reprezentaciji, taj bolje da ne dolazi. Sve dok ne pocnemo da postujemo sebe, do tada ce svaka dzudza da misli da je veci od nacionalnog tima.

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 14.05.2019
13:21

On stvarno da je klasa jeste, sa njim bi Srbija bila makar 30% jaca. Ali, ona njegova izjava je krajnje mizerna...zamislite covjek kaze da mora da razgovara sa porodicom, menadzerom...treba da razgovara sa svima da odluci hoce li predstavljati svoju zemlju na najvecem kosarkaskom takmicenju. Ili zelis to ili ne, nema tu nikakve filozofije. Zvuci kao ono kad vam nakon razgovora za posao, poslodavac kaze "zvacemo vas", cisto da vas makne s vrata, a da opet kulturno to odradi.

avatar
rademan
Tuesday, 14.05.2019
12:50

Slazem se sa Kapicicem. Ako ne bude sad hteo da igra ne treba ga vise zvati. Svaka cast za karijeru u NBA al tu igra za sebe, a ne za Srbiju.

avatar
3x3
Tuesday, 14.05.2019
11:46

Cemu svi ovi pritisci? Ako bude i kad bude mogao, igrace ako bude dobio poziv. Niko nije u njegovoj kozi i ne zna razlog. Iritantno je napadati ga non-stop preko medija skoro svaki dan.