"Sveti Stratos" čuva Zvezdu! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.01.2019.
19:41
Izvor: Sportske.net

Loše su izabranici Milana Tomića otvorili utakmicu sa Valensijom ali su do odlaska na odmor pronašli ritam i na krilima nezaustavljivog Stratosa Perperoglua došli do prednosti.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nije na najbolji način počeo večerašnji meč za košarkaške Crvene zvezde mt:s. Samo u prvih pet minuta igre Valensija je ubacila 14 poena i činilo se da izabranici Milana Tomića nemaju rešenje za "pik" igru gostujućeg tima.

Bojan Dubeljević je u pomenutom periodu ubacio 10 poena, a velike probleme crveno-belima je zadavao i Francuz Luj Laberi.

Kao i mnogo puta ove sezone Stratos Perperoglu se ukazao kao Zvezdin spasilac. Sa dve vezane trojke Grk je vratio crveno-bele u život, a pridružio mu se i Filip Čović.

Upravo je bivši plej FMP-a zajedno sa Majklom Odžom poveo Zvezdu do kompletnog preokreta, pa je zahvaljujući njima dvojici domaćin ušao u završnicu prvog dela sa dosta manjim pritiskom.

Mogla je Zvezda da ima i veću prednost na poluvremenu, ali nakon onako slabog početka i +2 (44:42) deluje kao dobra osnova za drugi deo meča.

Kod domaćih je najefikasniji bio Stratos Perperoglu sa 18 poena (5/7 za dva, 2/2 za tri), a pratio ga je Filip Čović sa 6 poena (2/3 za tri) i 2 asistencije.

Na drugoj strani 15 poena Bojana Dubljevića (3/5 za dva, 3/4 za tri).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke