Sve spremno za Kup, kompleti karata rasprodati

Autor: Beta Beta
četvrtak 14.02.2019.
16:06
Izvor: Beta

Sve je spremno za odigravanje utakmica Kupa Radivoja Koraća u Nišu, saopštili su danas organizatori tog takmičenja.

sportske.net/Mihajlo Vidojević
sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Predsednik Organizacionog odbora te sportske manifestacije Uroš Parlić rekao je da su danas u prodaji pojedinačne karte za sve utakmice, osim finala.

"Svi kompleti karata su prodati, a za finale čuvamo po 250 karata za navijače klubova koji će igrati u toj utakmici", rekao je Parlić na konferenciji na medije. 

On je kazao da su mere obezbeđenja ove godine još strože nego ranijih godina i dodao da svi oni koji nisu kupili ulaznice za Kup ne moraju ni da dolaze u Niš jer neće moći da uđu u halu "Čair".
 
Komesar za bezbednost Veljko Bogunović izjavio je da je klubovima skrenuta pažnja na fer i sportsko ponašanje.

"Očekujemo punu halu i verujemo da će sve proći u najboljem redu. Nemamo ozbiljnijih najava dolaska navijača. Samo je najavljen dolazak jednog autobusa sa navijačima kluba Sveti Đorđe", rekao je Bogunović.

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dušan Projović izjavio je da vlada ogromno interesovanje za utakmice Kupa i da bi hala sigurno bila rasprodata da ima još slobodnih mesta.

On je rekao da će do polufinala i finala roditeljima biti dozvoljeno da uvedu decu do sedme godine uzrasta bez karata, ali ne i za te utakmice pošto se smatraju mečevima visokog rizika.

Takmičenje u Kupu počinje danas četvrtfinalnom utakmicom FMP - Sveti Đorđe od 17 časova. U 19.30 igraju Partizan i Novi Pazar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke