Sve se promenilo tokom noći, sad u Jokić i Nagetsi u nevolji!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 27.03.2017.
07:56
Izvor: Sportske.net

No Jokić, no party. Možda je tako najbolje opisati kako je izgledao Denver uz loše ofanzivno izdanje svog najboljeg igrača. Iz Holivuda stigle loše vesti, pa je u utorak jedan od odlučujućih mečeva u sezoni...

Beta/AP Photo/R Brent Smith
Beta/AP Photo/R Brent Smith

Povezane vesti

Težak poraz Denvera, u najgorem mogućem trenutku. Odigrali su očajan meč protiv rasterećenih Pelikansa koje je predvodio Entoni Dejvis sa 31 poenom i 15 skokova.

Gosti su bili bez Kazinsa, Jokić ofanzivno slab, 8 poena, nije ga služio šut, imao je 13 skokova. Nije pomogao ni povratak Galinarija, Italijan je završio meč sa 11 poena.

Još jednom se pokazalo da kada ne postignu 100 poena, Nagetsi ne mogu da dobiju nikoga, imaju skor 0-13 u takvim mečevima.

Očekivane vesti stigle su sa Pacifika. Portland nije ispustio šansu, slavili su protiv Lejkersa i sada su stigli Nagetse, timovi su izjednačeni pred međusobni duel u utorak uveče. Nurkić je ubacio 9 poena, imao 13 skokovam Lilard dodao 21 koš, Blejzersi su spustili Lejkerse na 81 poen i bez problema prelomili u trećoj ćetvrtini.

Sada su u boljoj poziciji od Nagetsa, imaju lakši raspored, imaju utakmicu kod kuće u utorak, ako savladaju Denver imaće i prednost u međusobnom skoru.

Voriorsi su dobili "Grizlije" uz 21 poen i 11 asistencija Stefa Karija. Bolje su zaigrali u drugom poluvremenu kada je Tompson ubacio 21 od ukupno 31 poena za domaćina koji drži prednost nad San Antoniom od dve i po pobede. Cilj je ostati na prvom mestu, čeka ih težak raspored, pet mečeva za osam dana, rivali su dva puta Hjuston, San Antonio i Vašington. Jasno da Voriorsi hoće prvo mesto, osim prednosti domaćeg terena u eventualnom finalu Zapada i borbi za prsten, oni bi da izbegnu baš Memfis koji je sedmi trenutno i opasan je rival za prvo kolo.

Boston je slavio protiv Majamija, uz odličnu partiju Kraudera koji je ubacio 25 poena. Na drugoj strani Vajtsajd 19, uz 15 skokova, Dragić je dodao 13. Ajseja Tomas po običaju najefikasniji kod Seltiksa, 30 poena, pogađao je u nastavku kada je bilo najpotrebnije. Seltiksi su stigli Kavse, imaju pobedu i poraz više od aktuelnog šampiona. Ovo je bila njihova 48. pobeda u sezoni, toliko su imali ukupno prošle godine.

Ovo je inače tek treći put u istoriji da je Boston počistio Majami. Od kada Hit postoji, samo u uvodnim sezonama, tamo krajem devedesetih nisu uspeli da dobiju nijedan meč protiv Seltiksa.

Majls Tarner je sa 17 poena i 16 skokova vodio Indijanu do pobede protiv Filadelfije. On je na pravi način proslavio 21. rođendan, a njegov tim se izjednačio na petoj poziciji sa Atlantom i Milvokijem. I sa jednima i sa drugima će igrati do kraja sezone, u poslednjih devet mečeva. Kod oslabljenih Siksersa, Šarić ne tako ubedljiv kao u prethodnim mečevima, ispromašivao se, 9 poena, 10 skokova.

U matine mečevima, revolveraški obračun i pobeda Hjustona protiv Oklahome. Šarlot je slavio protiv Sansa, Netsi iznenadili Atlantu koja je u očajnoj seriji rezultata.

Iznenađenje je i pobeda Sakramenta na Pacifiku protiv Klipsa, dok je Čikago vratio nadu u plej of neočekivano ubedljivim trijumfom u Milvokoju.

Rezultati:

Milvoki - Čikago 94:109
LA Klipers - Sakramento 97:98
Hjuston - Oklahoma 137:124
Šarlot - Feniks 120:106
Atlanta - Bruklin 92:107
LA Lejkers - Portland 81:97
Golden Stejt - Memfis 106:94
Denver - Nju Orleans 90:115
Indijana - Filadelfija 107:94
Boston - Majami 112:108

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mr Don
Monday, 27.03.2017
14:49

Meni Malon nije jasan, Jokic startuje mec sa 6pts (3/4 fg) i 6reb, i u toj situaciji Denver ima 10p prednosti i on njega salje na klupu i ubacuje Plamlija, i onda ih ovi stignu i desi se raspad igre Denvera. Malon ne shvata da Jokic mora da mu igra po 35min ako hoce da uradi nesto, a ne da covek forsira onog Galinarija koji kad god sam ga gledao ima ocajan FG%.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 27.03.2017
15:14

I prosli mec tako. Izbaci Jokica a uvede Plamlija i Farida,i onda ih protivnik stigne. Atlanta im od -23 prisla na -5. Ocajne su mu izmene,ne zna kad i kako da menja.