Sve pršti u krcatoj ''Morači'', Cedevita vodi na poluvremenu

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.04.2018.
19:45
Izvor: Sportske.net

Završeno prvo poluvreme majstorice u Podgorici.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Ogromno interesovanje vladalo je za večerašnji duel Budućnosti i Cedevite, odlučujući u borbi za finale ABA lige, pa su u hali ''Morača'' prodavane i karte za stajanje.

Imajući to u vidu, jasno vam je kakva je atmosfera večeras u ovoj dvorani, gde je posle prvih 20 minuta rezultat 32-28 u korist gostiju iz Zagreba.

Počelo je trojkom Džastina Dolmana, ali su Podgoričani zatim dugo imali problema u napadu, teško uspevajući da probiju odbranu Cedevite. Gosti su uspeli da pređu u vođstvo, koje je je početkom druge četvrtine bilo i najubedljivije - 22:11 za Zagrepčane.

Ipak, posle Džikićevog tajm-auta, Budućnost uspeva da dođe do daha, počeli su domaći polako da hvataju svoj ritam igre nošeni podrškom sa tribina i da postepeno tope prednost rivala.

Prvo poluvreme obeležio je i žestok verbalni (umalo i fizički) sukob Vila Čerija i Petra Popovića, ali se ipak sve brzo smirilo.

Nema sumnje, čekaju nas velika uzbuđenja i u nastavku meča.

Posle prvog poluvremena najefikasniji Dolman u Budućnosti sa osam poena, Šehović je upisao šest, a Ivanović veoma važnih pet u teškim situacijama za njegov tim.

Cedevitu je u prvom poluvremenu predvodio Roko Leni Ukić sa sedam poena.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke