Sve po scenariju, Denver dao Lejkersima utakmice "fore"!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 19.09.2020.
08:36
Izvor: Sportske.net

Očekivana pobeda najboljeg tima na Zapadu, 126:114, Denver nije ni pripretio. Isto ovako je bilo na startu prošle serije, ali da li su Lejkersi Klipersi?

AP Photo/Mark J. Terrill
AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Očekivano, videli smo već isto protiv Klipersa, nakon što je Denver izbacio Jutu u sedam utakmica. U prvom meču serije baš kao i protiv drugog tima iz Los Anđelesa, Nagetsi su delovali istrošeno.

Lejkersi su vodili od početka do kraja, nisu dozvolili nikakvo iznenađenje, niti da se rival izuzev jednom spusti na jednocifrenu razliku. Na poluvremenu su vodili sa 11 razlike, u trećoj četvrtini jednom je bilo -9, ali je usledila serija 10:2 najboljeg tima za Zapadu, tek da ekipa iz Kolorada i ne pomisli na preokret.

Entoni Dejvis je dominirao sa 37 poena, 10 skokova i 4 asistencije, a i Dvajt Hauard je dodao 13 poena i odradio odličan posao u defanzivi protiv Jokića. Naš centar je postavio standarde u ovom plej ofu, pa se 21 poen, 6 skokova i samo 2 asistenciju mogu podvesti pod lošu partiju.

Lebron je šou prepustio Dejvisu, nije forsirao, 15 poena, 12 asistencija, loša vest za Denver je što se on čuva za nastavak serije. Nagetsi će imati primedbe na suđenje, čak 37 penala su izveli Lejkersi, promašili 10, Denver je izveo 28, dao 23, ali nije da je to odlučilo meč. Ipak, bilo je problematičnih odluka u trenucima kada je Denver mogao da se vrati u meč.

Kako rekosmo, očekivano, Lejkersi su mnogo odmorniji, ali Nagetsi su delovali još gore na otvaranju serije protiv Klipersa, pa svi znamo kako se završilo.

Samo, mnogi podsećaju, Lejkersi nisu Klipsi, mnogo su iskusniji i imaju Lebrona.

Naredni meč na programu je već za dva dana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stratford
Saturday, 19.09.2020
10:10

Smiješni ste ako mislite da Denver može isto protiv Lakersa. Clippersi nisu imali nikoga da čuva Jokića daleko od koša, ili je falilo brzine ili visine. Lakersi nemaju taj problem, čak nisu morali ni Davisa staviti na Jokića, Howard je bio dovoljan

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 19.09.2020
08:51

Izvinjavam se, pise za obojicu.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 19.09.2020
08:51

Nisu, Lejkersi su Lejkersi. Koliko su poena dali Nikola i LeBranko?