Sve najvažnije o plej-ofu ABA lige - Parovi, termini, satnica, evo kada se sastaju Zvezda i Partizan!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.03.2019.
19:16
Izvor: Sportske.net

Ishod meča u Železniku razjasnio je sve u vezi polufinalnih parova plej-ofa ABA lige.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Porazom od FMP-a (73:72), Partizan je večeras izgubio i teoretske šanse za osvajanje trećeg mesta na tabeli ABA lige uoči plej-ofa.

Prema tome, crno-beli ostaju četvrti i u polufinalu plej-ofa sastaće se sa prvoplasiranom Crvenom zvezdom. Drugi polufinalni par čine drugoplasirana Cedevita i trećeplasirana Budućnost.

Plej-of počinje 23. marta, dakle naredne subote, i po svoj prilici, tog dana ćemo od 19 časova gledati prvi duel Crvene zvezde i Partizana, a crveno-beli će biti u ulozi domaćina.

Dva dana kasnije, 25. marta, takođe od 19 časova, Cedevita će dočekati Budućnost u Zagrebu.

Sledeći termin je 30. mart od 18 časova, kada će Partizan dočekati Crvenu zvezdu, a dan kasnije (18h) igraće Budućnost i Cedevita u podgoričkoj hali ''Morača''.

Možda već tada dobijemo i imena finalista, a ako ne bude konačne odluke, uslediće majstorice, možda samo jedna, možda i obe.

Planiran termin za majstoricu Crvena zvezda - Partizan je 6. april od 19 časova, a za duel Cedevita - Budućnost 7. april od 18h.

Finale plej-ofa počinje 12. aprila, a naredni termini su 14, 17, 19. i 22. april, kada ćemo najkasnije saznati ime šampiona, odnosno putnika u Evroligu.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
UGASICE SE partizai
Saturday, 16.03.2019
23:39

Nas navijace Zvezde zanima samo finale,kakvo crno polufinale protiv pacera.

avatar
MALI PLAVI
Saturday, 16.03.2019
22:04

Smešno mi da se u polufinalu pravi 7 dana pauze između utakmica. Bolje bi bilo da su počela domaća prvenstva dok se ne završi EL.