Sve je izvesnije, Klipersi se rastaju sa Teom!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.06.2018.
19:11
Izvor: Sportske.net, sportando

Ono o čemu je pre par dana počelo da se ''šuška'', danas je već postalo mnogo glasnije...

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

Posle debitantske sezone provedene u LA Klipersima, kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić će po svoj prilici ovog leta morati da promeni sredinu.

Ovakav mogući razvoj događaja počeo je da se pominje krajem prošle nedelje, a danas na tu temu piše i poznati košarkaški portal ''Sportando'', pozivajući se na sopstvene izvore.

Pomenuti portal prenosi da u Klipersima nisu voljni da zadrže Teodosića u sledećoj sezoni, iako on ima ugovor na još godinu dana, vredan 6.3 miliona dolara.

Razlog za ovakav stav nisu loše partije srpskog plejmejkera, već problemi sa povredama koje je imao u minuloj sezoni, zbog kojih je propustio čak 37 utakmica.

Zato čelni ljudi Klipersa sada žele da poziciju plejmejkera popune nekim mlađim igračem, a Teodosić bi mogao da do 15. jula bude trejdovan u neku od ostalih ekipa u najjačoj ligi sveta.

Postoji i opcija da Teodosić odluči da ostane, ili da tim u koji bi bio trejdovan ne želi da ga zadrži, u tom slučaju bi srpskom pleju pripalo 2.1, umesto 6.3 miliona dolara koliko je predviđeno ugovorom.

Naravno, situaciju pomno prate i evroligaški klubovi, pa ne treba odbaciti i opciju Teodosićevog povratka na Stari kontinent ovog leta.

On je u svojoj debitantskoj sezonu u NBA ligi prosečno beležio 9.5 poena, 4.6 asistencija i 2.8 skokova, uz procenat šuta od oko 42%.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indosrbija
Tuesday, 19.06.2018
17:52

zvezda te ceka rasirenih ruku..znam da je jos rano za to ali nada poslednja umire

avatar
riquelme
Tuesday, 19.06.2018
00:44

Ovo je Real ili Fener na 2 godine za ludacke pare za Evropu.

avatar
el presidente
Monday, 18.06.2018
20:29

Trade Tobias Harris, Teodosic i 12 i 13 pick na draftu (Knox, Gilgius-Alexander,Williams, Sexton ili Bridges) dostupni igrači. Dobra kompenzacija za Kawaia i početak rebuildinga za Spurse. Onda za godinu kad isteknu ugovori Gasolu i Teodosicu uz povlačenje Parkera i Manua, imati će prostora za max igrača na free agent pijaci za 2019.

avatar
neme
Monday, 18.06.2018
19:19

Gde on tamo da igra itudis ga se resio klipersi bez kris pola su kanal a sad moze da ode u armani i ubije ih za lovu.