Suze mladog ''Grobara'' u ''Pioniru''...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.10.2015.
13:46
Izvor: Sportske.net

Šokantna trojka Mirka Mulalića teško je pala navijačima Partizana, ali onim najmlađima možda i najteže...

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Košarkaši Partizana sinoć su u poslednjoj sekundi meča protiv Krke ostali praznih šaka i pred svojim navijačima doživeli veoma bolan udarac nedelju dana uoči duela sa najvećikm rivalom, Crvenom zvezdom Telekom.

Mirko Mulalić je pogodio sa pola terena, doneo trijumf slovenačkoj ekipi, a navijačima Partizana vratio košmarno sećanje na trojku Nolana Smita iz polufinala ABA lige protiv Cedevite u ''Areni'' prošle godine.

Ipak, najveći utisak posle meča ostavila je slika uplakanog dečaka na tribinama ''Pionira'' koji nije uspeo da sakrije veliku tugu zbog ovakvog ishoda.

Mulalićevu trojku i reakciju ovog mladog ''Grobara'' možete da vidite OVDE.

Šta reći, nije sramota zaplakati zbog ljubavi... Biće i suza radosnica...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Christian Rosenkreutz
Sunday, 25.10.2015
22:41

Da budem iskren, ja ne mogu da dodjem sebi posle ovoga od sinoc, ovo je cista Perina greska! Ja ga stvarno podrzavam, mislim da ce za koju godinu biti odlican trener, ali prerano je bacen u vatru, trebao je biti Dzikicu asistent bar dve godine, al ovako mi sve ovo treba da trpimo, sigurno da ce on brze ovako napredovati, ali tri poraza njegovom greskom je puno za 7 utakmica.

avatar
Sunday, 25.10.2015
17:12

Da biste rešili problem prvo morate da ga locirate, a UO KK Partizan ili ne zna ili se pravi da ne zna u čemu je problem. Loši rezultati su posledica toga što Partizan nema kvalitetne igrače i kvalitetnog trenera, a nema ih zato što nema para, a nema para zato što nema sponzora, a nema sponzora zato što tako želi državni vrh! Prvo je bio problem Vujošević, sada Vujoševića nema u KK Partizan, sada je problem što su navodno sve firme odredile budžet pa će navodno UO zbog toga tek sledeće godine dovesti sponzore. Ili se suprotstavite ovom aparthejdu ili UPRAVA NAPOLJE!

avatar
Gorann
Monday, 26.10.2015
09:06

Nemas pojma. Imate Naftnu industriju Srbije kao sponzora, a budzeti se donose unapred za narednu godinu i nece ti niko dati neku ozbiljnu svotu novca ako to nije isplanirao budzetom.

avatar
degrobarizator
Monday, 26.10.2015
19:15

Vauuu pa i basket se razumes, ajde malo opleti po rukometu, odbojci, sinhronom plivanju :)nPartizan nema kvalitetne igrace jer nema para, a para nema jer ih je neko pokrao i sto ostavljeni ljubavnik trazi svoje plate. Sa ovakvim timom ne mozete privuci ni Mileta kokicara sa Cukarice za sponozra, a kamo li nekog jaceg. Dugo je drzavni vrh zeleo da vi budete broj jedan, a lova sipala u potocima i to ti nije ni najmanje smetalo. Sada kada je vlast zavrnula slavinu vi u ropcu. Zapitaj se ti gde je lova od Evrolige, ulaznica, prodaje igraca...

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Sunday, 25.10.2015
15:28

Cak i mali na snimku vice da promasi (i) drugo bacanje, neverovatno...

avatar
сочинитељ
Sunday, 25.10.2015
15:05

mulalic like this :)

avatar
Sunday, 25.10.2015
15:03

Kada Partizan ne bi gubio, ne bi znali koliko ga volimo...