Sutjeska se ne predaje, Partizan samo na pobedu iznad dna!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.12.2015.
20:52
Izvor: Sportske.net

Poslednjeplasirana Sutjeska ostvarila je važan trijumf u 16. kolu ABA lige i tako pokazala da se ne predaje u borbi za opstanak.

abaliga.com/RadosavSpasojević
abaliga.com/RadosavSpasojević

Povezane vesti

U drugoj večerašnjoj utakmici 16. kola ABA lige, ekipa Sutjeske je u Nikšiću savladala ekipu Olimpije rezultatom 86:78, što je debitantu u regionalnom takmičenju peta pobeda ove sezone.

Poslednjeplasirani tim lige je od samog početka zaigrao hrabro, ambiciozno i posle prvih deset minuta stekao osam poena prednosti - 26:18.

Usledio je žestok odgovor Ljubljančana tokom druge četvrtine, uspeli su gosti da naprave i preokret, ali je treća deonica ponovo pripala domaćima koji su do kraja uspeli da zadrže stečeno vođstvo.

Albijanić sa 20, Spasojević sa 15, Žižić i Pavličević sa po 14 i Vranješ sa 13 poena bili su najbolji u pobedničkoj ekipi, dok je Olimpiju predvodio odlični Sava Lešić sa 25 poena i devet skokova.

Podsetimo, u prvom meču dana, MZT je u Skoplju savladao Partizan sa 82:78, pa su beogradski crno-belih sada samo na jednu pobedu iznad ''fenjeraša''. Od 21 čas se sastaju Igokea i Metalac, u ''derbiju začelja''.


Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke