"Šuterska klinika crvene furije" (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.12.2017.
20:02
Izvor: Sportske.net

Oduševljenje među navijačima Crvene zvezde mt:s posle dvadeset minuta igre u "Pioniru". Pohvale igračima, zamerke na račun sudija.

Epa/Valda Kalnina
Epa/Valda Kalnina

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s odigrali su odlično poluvreme u duelu 11. kola Evrolige sa Anadolu Efesom. Dve četvrtine u "Pioniru" trajale više od sat vremena zbog problema tehničke prirode.

Ekipa Dušana Alimpijevića nakon dvadeset minuta igre u "hramu košarke" vodi rezultatom 50:44 (29:23, 21:21) najviše zahvaljujući sjajnim procentima u šutu za tri poena.

Utisak je da su domaći ubacili sve što su šutnuli van linije 6.75, a statistika kaže da je Zvezda u prvih petnaest minuta imala 7/10 (70%) u šutu za tri poena.

U prvom kvartalu istakli su se Džejms Feldin i Tejlor Ročesti, da bi u drugoj četvrtini proradili i ostali tako da u napadačkom delu nije nedostajalo egzekutora.

Navijači su bili oduševljeni viđenim u prvom poluvremenu, pljušte čestitke igračima, apostrofira se značaj "Pionira", a zamerke idu na račun arbitara koji su, posebno u prvoj četvrtini, imale jako čudan kriterijum.

U završnici druge četvrtine dogodio se problem tehničke prirode pa je posle prekida koji je trajao desetak minuta poluvreme privedeno kraju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidiiic No1
Friday, 08.12.2017
22:00

Pozdrav za dekija trbica ispunili smo njegov broj pobeda hehe