Šut karijere, nestvarni Jokić NEBESKOM UDICOM dobio seriju!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 02.09.2020.
08:18
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić na leđima odneo Denver u polufinale Zapadaa, 80:78

Beta/AP Photo/Ashley Landis, Pool
Beta/AP Photo/Ashley Landis, Pool

Povezane vesti

Nikola Jokić je heroj.

Rezultat zvuči nestvarno, kao evropska utakmica, na kraju je bilo 80:78 za Denver, koji je dobio triler i postao 12. tim u istoriji NBA koji se vratio od 1:3 i dobio seriju.

Od 80 poena koliko je dao njegov tim Jokić je ubacio 30, imao i 14 skokova, praktično jedina ofanzivna pretnja Nagetsa. Oba tima su loše šutirala, a Srbin je bio prevaga.

Jokić je pogodio ključni, poslednji šut na utakmici, horog preko Gobera za pobedu. Posle toga je Konli probao trojkom, nije uspeo, pobeda je ostala za tim iz Kolorada koji je u zaista neverovatnoj seriji, u kojoj je gotovo svaki meč bio na jednu loptu, slavio i ide na Kliperse.

Marej je završio sa 17 poena, uz ne baš impresivan šut, na kraju smo videli dramu, Mičelu je ukradena lopta, ali je Tori Krejg propustio da u tranziciji dotuče Jutu. Tako su Džezeri dobili još jednu šansu, ali kako rekosmo Konli nije pogodio za pobedu.

Kod Jute Mičel 22 poena, 9 skokova, ali i 9 grešaka. Međutim on je vratio tim u igru u nastavku, kada su stigli -14 i čak došli do prednosti. Gober je ubacio 19 poena, imao 18 skokova...

Denver je u drugom poluvremenu dao samo 30 poena, ali, imali su Jokića kad je najpotrebnije, od tih 30 postigao je 21 u nastavku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke