Surova poruka Glena Dejvisa na rastanku od Zadra! Nije birao reči...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.10.2018.
10:28
Izvor: Sportske.net, Sport023.hr

Posle par dana provedenih u Zadru, nekadašnji NBA šampion napustio ovaj klub, bez ijedne odigrane utakmice. Posle svega, navijačima se obratio video porukom.

EPA/MICHAEL NELSON
EPA/MICHAEL NELSON

Povezane vesti

Iako nije igrao već tri godine posle povrede koju je doživeo u jeden 2015, čovek koji je sa Boston Seltiksima 2008. postao šampion NBA lige, najavljivan je kao prava transfer bomba u ABA ligi.

Njegov dolazak u Zadar su mnogi sa nestrpljenjem iščekivali, a navijači ovog kluba su mu priredili i spektakularan doček.

Ali, samo par dana kasnije, kada je trebalo da debituje protiv Cedevite, popularni ''Big Baby'' je - napustio Zadar!

Preneli smo i juče, osmah su se pojavile neverovatne spekulacije o razlozima ekspresnog prekida saradnje, poput ''nostalgije'', ili prejedanja u zadarskim restoranima, a onda se Glen Dejvis oglasio video porukom za hrvatski portal Sport023.

Tom prilikom je izneo teške reči i na račun kluba, a posebno na račun trenera Aleša Pipana.

''Izvinjavam se svim navijačima Tornada, došlo je do nesporazuma. Razlog zbog kojeg smo u ovoj situaciji je što Zadar ima puno unutrašnjih problema u smislu da im je organizacija s*anje.

Takođe, trener ne voli svoje igrače. Urla i vrišti na njih.

Ne želim da budem u takvom programu gde me neće platiti, kad znam kakav sam igrač. Još jednom, jako mi je žao, hteo sam da igram večeras, ali ljudi u klubu to nisu omogućili.

I ljudi, treba vam novi trener jer ovaj tretira igrače kao go*na. Niko ne želi igrati za njega'', poručio je Dejvis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke