Surova osveta Radonjićevog Bajerna!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 07.06.2018.
21:40
Izvor: Sportske.net

Košarkaši minhenskog Bajerna su na brejk Albe odgovorili istom merom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Iznenadila je berlinska Alba na startu serije ekipu minhenskog Bajerna, slavili su u Bavarskoj i poveli u finalnoj seriji.

Taj meč je u korist prestoničkog sastava rešen tek u produžetku, a danas je usledio silovit odgovor ekipe Dejana Radonjića.

Slavili su Bavarci u Berlinu rezultatom 69:96 i tako poravnali na 1:1 u seriji.


Bilo je jasno da su gosti iz Minhena vrlo motivisani već u prvih 10 minuta. Prvi period okončan je rezultatom 9:26 u korist Bajerna.

U drugom kvartalu nešto bolja igra Albe, ali su gosti zadržali komfornu prednost, nakon 20 minuta imali su 15 poena prednosti.

U trećem kvartalu Bajern uspeva da zadrži visok suficit, čak i da ga poveća za tri poena, a u poslednjem je sve vrlo brzo bilo jasno, kako je Bajern stekao i 20+ poena viška.

Od Radonjićevih pulena istakli su se Kaningem sa 17 poena, Bartel sa 15, srpski reprezentativac Vladimir Lučić sa 14, kao i Nihad Đedović sa 13, dok je dvocifren sa 10 poena bio i Redži Reding. Stefan Jović je odlično odradio svoj posao, meč je završio sa šest poena, ali i devet asistencija i pet skokova.

U Albi se istakao Srbin sa nemačkim pasošem Bogdan Radosavljević, koji je upisao 14 poena i pet skokova, pratili su ga Sikma sa 13 i Grigonis sa 10 postignutih poena. Mladi srpski košarkaš Stefan Peno je za 19 minuta ubaco tri poena, uz po tri skoka i asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke