Supermen se vratio, hoće li ovoga puta ostaviti trag?

Autor: Nikola Miloradović
subota 24.08.2019.
11:03
Izvor: Sportske.net

Sve je dogovoreno.

Beta/AP Photo/John Bazemore
Beta/AP Photo/John Bazemore

Povezane vesti

Kako prenose mediji u SAD, Dvajt Hauard se vratio u Los Anđeles Lejkerse.

"Jezeraši" su se našli u problemu, kada je povredu ligamenata doživeo Bugi Kazins, pa su morali ekspresno da reaguju, nekoliko centara je bilo u igri, pričalo se o Žoakimu Noi, Hauardu, pa i Kenetu Faridu, na kraju je odabran popularni "Supermen".

Veteran je završio sve sa Memfis Grizlisima oko otkupa ugovora, dobio je slobodu da pređe u Lejkerse, čak se i odrekao određenog dela novca, kako bi se vratio u "Grad anđela".

Potpisaće jednogodišnju ugovor za 2,6 miliona američkih dolara.

Njegova prva epizoda u "Stejpls centru" se završila neslavno, pokačio se sa brojnim ljudima u Orlandu kako bi isforsirao prelazak u Lejkerse, ali su ga tamo sačekali problemi sa povredama i spremom, na kraju se pokačio sa legendom franšize Kobijem Brajantom, te je posle jedne sezone potpisao za Hjuston Roketse.

Jasno, biće drugi centar u Lejkersima ovoga puta iza Džavejla Mekgija, ali ukoliko bude zdrav, nema sumnje da bi mogao da bude od velike pomoći LeBronu i drugovima naredne sezone.

Ovo je gorostasnom centru možda i poslednja prilika da vrati karijeru na pravi put, videćemo kako će se snaći u svojoj drugoj epizodi u Holivudu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke