Stvari još teže za "crno-bele", rival u Evrokupu dobija veliko pojačanje?

Autor: Nikola Miloradović
petak 08.11.2019.
16:44
Izvor: Sportske.net

Na četiri kola do kraja stvari su veoma neizvesne u grupi B, u kojoj se nalaze košarkaši Partizana.

EPA/ANDREJ CUKIC
EPA/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Nakon uvodnih 5-0 puleni Andree Trinkijerija su doživeli poraz na svom parketu od Rejer Venecije, te su tako propustili veliku priliku da obezbede plasman u Top 16 fazu.

Usledile su i pobede Ritasa i Limoža, protiv Lokomotive Kubanj i Tofaša, te je situacija u grupi B veoma komplikovana i svih šest ekipa imaju šanse za plasman u narednu rundu.

"Crno-belima" bi borba za plasman u narednu rundu uskoro mogla da bude dodatno zakomplikovana, kako je jedan od rivala na pragu velikog pojačanja.

Naime, Lokomotiva Kubanj, koju su košarkaši Partizana porazili na svom parketu, u nastavak sezone mogla bi da uđe jača za litvanskog reprezentativca Mindaugasa Kuzminskasa.

Iskusni košarkaš je trenutno pod ugovorom sa Olimpijakosom, ali su dve strane već u pregovorima oko sporazumnog raskida saradnje, Lokosi su već pokazali interesovanje i sva je prilika da će bivšeg košarkaša Njujork Niksa uskoro preseliti u svoje redove.

Ekipa iz Krasondara je vezala tri poraza u Evrokupu i trenutno je na četvrtoj poziciji grupe B, zbog toga su rešili da angažuju veliko pojačanje sa kojim bi postali prava pretnja svim rivalima u poslednja četiri kola grupne faze EK.

Dodajmo na to da Partizan još uvek nije uspeo da angažuje željeno pojačanje na bekovskim pozicijama, Džejms Bel je praktično stigao u klub, ali nije prošao lekarske preglede, te je odlučeno da se sa Amerikancem na potpiše saradnja.

"Crno-beli" idu na megdan Lokomotivi Kubanj u devetom kolu, meč u Krasnodaru je na programu 11. decembra, te bi Kuzminskas mogao dobro da se uigra sa svojim novim saigračima do duela sa srpskim klubom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Friday, 08.11.2019
20:46

Hahahah, tekst kao da Partizan ima skor 1-5, a ne 5-1...

avatar
Kolee
Friday, 08.11.2019
18:27

O čemu bre vi pišete? Ljudi imaju jedan poraz,jedna su od dve ekipe koje imaju taj skor,svi ostali su slabiji,i vi pišete kako će im biti komplikovano.