Stvara se nova franšiza u NBA ligi?

Autor: Nikola Miloradović
subota 19.05.2018.
17:11
Izvor: Sportske.net

Prema izveštaju NBA skauta Džareta Satona, jedan grad bi u narednih par godina mogao da dobije svoju prvu NBA franšizu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Često se poslednjih godina govorilo o proširenju NBA lige, poznato je da je Sijetl veoma zainteresovan da ponovo ima jednu franšizu iz najjače lige sveta, a sada se još jedan grad uključio u čitavu priču.

Naime, NBA skaut Džaret Saton došao je do saznanja od jednog od direktora lige, da bi Kanzas Siti u narednih par godina mogao da dobije NBA franšizu.

Njemu je rečeno da je najveći grad države Misuri jedan od najinteresantnijih za ekspanziju lige i da predstavlja vrlo intrigantno tržište za NBA.

Kanzas Siti ima timove u elitnim rangovima u fudbalu (Sporting), američkom fudbalu (Čifsi) i bejzbolu (Rojals), pa im nedostaje i jedna košarkaška ekipa iz elite.

"Kanzas Siti će dobiti NBA tim u nekom trenutku. Samo je pitanje vremena. Sijetl i Kej Si su, prema mom mišljenju, najvrednija tržišta za ekspanziju lige, kada bude došlo vreme za tako nešto", izjavio je jedan od direktora lige.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roj Kin 16
Saturday, 19.05.2018
17:30

Pominjao se i Las Vegas prije par godina. Najviše bih volio da vrate Sijetl Supersonikse, kako je to gotivna ekipa bila sa Geri Pejtonom i Šon Kempom :))))))

avatar
mosala1983
Saturday, 19.05.2018
23:31

СИЈЕТЛ ВЕЋИ ГРАД ЗА 100.000 ЉУДИ.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 20.05.2018
14:19

I Detlefom Sremfom:-D