Strepnja sve veća, šta ako Teo ne bude mogao na ''Mundobasket''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.08.2019.
12:04
Izvor: Sportske.net

Sad je već jasno da će propustiti poslednje, najjače pripremne utakmice, ali da li će se oporaviti do polaska u Kinu?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Težak udarac doživela je sinoć reprezentacija Srbije, koja bi mogla da ostane bez jednog od svojih najvećih aduta na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini.

Miloš Teodosić je posle samo par minuta u igri protiv Litvanije, već u prvoj četvrtini morao van parketa, a odmah zatim se uputio ka svlačionici.

Posle meča je potvrđeno da je u pitanju povreda stopala, konkretno upala tetive stopala, koja je Teodosiću već pravila probleme dok je nastupao u Klupersima, u NBA ligi.

Nažalost, ni duga pauza koju je napravio posle rastanka sa Klipersima nije pomogla da se izbegne obnavljanje povrede, ali još veći problem predstavlja činjenica da je do početka Svetskog prventva ostalo tek 20 dana.

Selektor Đorđević je već suzio izbor igrača, trenutno su mu samo četrnaestorica na raspolaganju, a bez Teodosića to je još jedan igrač manje, pa će u Kaunas na novi duel sa Litvancima putovati 13 igrača.

Tokom današnjeg dana bi trebalo da se zna mnogo više o stanju povrede Miloša Teodosića, ali se postavlja pitanje šta ako stigne neželjena informacija, da Teo ne može u Kinu.

Vremena za neke naknadne pozive nema, eventualno da se vrati Aleksa Avramović u ekipu, par dana pošto je ''precrtan'' sa spiska, ali je ta opcija malo verovatna.

Po svemu sudeći, u slučaju da Teo ne bude mogao u Kinu, Đorđević će morati na mestu organizatora igre da se osloni na Jovića i Micića, eventualno uz pomoć Bogdanovića...

Ali, hajde da verujemo u dobre vesti danas i da će se Teo do odlaska u Kinu ipak priključiti ''Orlovima''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Sunday, 11.08.2019
13:21
avatar
_Goran_
Sunday, 11.08.2019
12:33

Igrace Jokara pleja i to je to. Svakako bolja opcija nego da igra cetvorku.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 11.08.2019
12:22

Nista, Vasa je imao odlicnu sezonu, Jovic je standardno dobar. Juce je cak i Gagi Milosavljevic prenosio loptu. Bogdan moze kao sekundardni plej. Bjelica i Jokic imaju plejmejkerske sposobnosti, ima ko da doda loptu. Tea niko ne moze da zameni, ali bice ok. Sad ce se videti koliko fali Nedovic. A videlo se i juce koliko fali Kalinic. Nazalost, u ovoj drzavi, politika je iznad sporta.

avatar
Poznavalac
Sunday, 11.08.2019
13:03

Lepo si reko tu su i micic i jovic koji su vise timski igraci..A,od nedovica pravite dzordana, pa decko i kada je bio u reprezentaciju je bio 8/9 igrac.. Sada je tu gagi koji je daleko bolji u defanzivi kao i guduric..

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 11.08.2019
13:51

Kad neko masturbira i ejakulira na kameru pa to još postavi na pornhub, a taj isti još da izjavu da deo države treba da postane, bude nezavisna država, taj neko ne zaslužuje da igra za reprezentaciju...