Strepimo za plasman na SP! Kako je Teo reagovao posle šoka u Estoniji?

Autor: Darko Mitrović
petak 22.02.2019.
10:23
Izvor: Sportske.net, blic.rs

''Orlovi'' nas nisu navikli na ovakve poraze, ali najgore je što su sada došli u situaciju ''biti il' ne biti''... Nadamo se da će u nedelju biti pravi.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije juče je doživela šokantan poraz od Estonije u Talnu (71-70), kojim je ozbiljno doela u pitanje plasman na Svetsko prvenstvo.

Ostala je još samo jedna utakmica, u nedelju od 16 časova u Beogradu protiv Izraela, direktnog konkurenta u trci za još jedno preostalo mesto koje iz ove grupe vodi u Kinu.

Izraelci su nas već savladali pred svojim navijačima i pokazali da mogu da se nose sa ovako oslabljenom reprezentacijom Srbije.

Doduše, sada nam je tu i Miloš Teodosić, ali čak ni njegov nastup nam juče nije bio dovoljan da savladamo Estoniju i otklonimo sve dileme.

On, ipak, ne paniči posle nepovoljnog raspleta, svestan je šta se u nedelju očekuje od ''Orlova'' i uveren je da će se Srbija ipak naći na Svetskom prvenstvu.

''Jedan poraz koji nismo očekivali, ali ove kvalifikacije su takve kakve su, ovakvi porazi i iznenađenja su postali normalna stvar. Borili smo se, imali smo sedam do osam poena razlike nekoliko puta i tada je trebalo da se "odlepimo"...

Onog trenutka kada smo ušli u završnicu sa dva do četiri poena razlike, znao sam da će biti teško, jer oni nisu imali šta da izgube.

Ubacivali su neke lopte koje inače možda ne bi, mi smo promašili i izgubili neke skokove u napadu i lopte.

Hvala Bogu da imamo utakmicu sa Izraelom u Beogradu, i to naravno moramo da pobedimo'', izjavio je Teodosić za ''Blic''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

31 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Magija to smo mi
Friday, 22.02.2019
13:17

Sa onakvom postavkom igre nismo se mogli čemu ni nadati

avatar
Slobodan Dragojevic
Friday, 22.02.2019
12:20

Kada se Teodosiću dozvoli da se igra a ne da igra za tim tako se i prodje.

avatar
dragi
Friday, 22.02.2019
21:00

Dobro receno , to nas je i kostalo pobede !

avatar
theGron
Friday, 22.02.2019
12:19

Da li se u nedelju mogu priključiti neki igrači iz EL klubova (Micić, Nedović..) ili je to to?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 22.02.2019
12:05

Ako izgubimo u nedelju, Sale bi morao da pocepa diplomu.

avatar
UGASICE SE partizai
Friday, 22.02.2019
12:02

Pored toga sto nemamo trenera,jer ajde,momci se poznaju,znaju vec akcije,nego sto nam igra jedan Milenko,ejjj pa decka od 13 igraca ne bi izabrali u 10 za rekreativnu kosarku,Gagic meni nije kosarkas,on je visok i jak,moze da radi kao sumar ili za dzakove neki posao da mu se sredi. Sa druge strane imas Apica koji igra u tamo nekoj sklj Lokomotivi,valjda je on losiji od raspalog centra jos raspadnutijeg Partizana. Imas Davidovca,Dobrica,momci koji su protiv najboljih ekipa Evrope u vise navrata pokazivali kvalitet,ti zoves Bircevica,Djokovica (najozbiljnije NIKADA za ovog nisam cuo dok nije pozvan),Avramovica,neki Jovanovic,Paunic,pa njih nema ni na guglu kada ukucas,moram ih po fb i instagramu traziti. Strasno nesto......

Najiskrenije se nadam,da ce dobiti otkaz i da nece dobiti nijedan trenerski posao vise u zivotu,kako nikada nikom ne bi palo na pamet,da ga opet pozove da vodi reprezentaciju.

avatar
Slobodan Dragojevic
Friday, 22.02.2019
14:07

Ko osvoji ovolike medalje zadnjih godina?Aj'malo razmisli kad' se dohvatiš tastature.

avatar
Dača
Friday, 22.02.2019
15:23

Pojedini navijači FMP-a su jedva čekali da reprezentacija izgubi da počnu da pljuju po Saletu Đorđeviću. Ovaj gore osim pljuvanja svega što ima veze sa Partizanom ništa drugo i ne zna da radi.

avatar
UGASICE SE partizai
Friday, 22.02.2019
15:11

Igraci! Najbolja generacija od 2002 godine,sa jednim all star igracem,najboljim plejom Evrope i hrpom pretalentovanih igraca.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 22.02.2019
14:55

Kog bi ti doveo umesto Djordjevica?

avatar
dusko
Friday, 22.02.2019
11:48

Zašto nema Marinkovića, Jaramaza, Pota, Adžića, klinaca iz Mege..., ko nam igra tako smo i prošli

avatar
ariton
Friday, 22.02.2019
16:34

Pitas se zasto nema Marinkovica.Pa jel ti pratis kosarku pa pitas takve gluposti.On ce postati ozbiljan kosarkas kad i ja tj.nikad.Koliko ga je trenera treniralo i opt nista.Samo veciti talenat i nista vise.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 22.02.2019
11:44

Mojih 22/24: Teodosic (Micic, Peno), Jovic, Nedovic, Bogdanovic (Paunic), Milosavljevic (Guduric), Micov/Kalinic (Todorovic), Lucic, Bjelica, Macvan (Jelovac), Raduljica/Jokic, Milutinov (Kuzmic), Marjanovic (Musli).

avatar
crveno beli
Friday, 22.02.2019
13:57

To je otprilike to. Samo bih zamenio mesta Kalinicu i Lucicu.

avatar
UGASICE SE partizai
Friday, 22.02.2019
17:49

Teodosic je POTPUNO nepotreban ekipi ako ide Jokic,jer je Jokic na sve sto je brutalan igrac,daleko bolji asistent. Milosavljevic NE MOZE da ima mesta na parketu ni 2 minuta u najboljem nasem timu,jer nema nikakav kvalitet,nema dobar sut ni za 2 ni za 3 ni ulaz ni zakucavanje,tipa Guduric bar ima dobar sut,ovaj nema nista,nego su mu sve ocene zakucane na 72,a 72 je bas malo. Kakav crni Todorovic i zasto je on stavljen na negde izmedju 3 i 4 kada covek igra centra zadnjih 5 godina? Za poziciju broj 4,prvi treba da bude po meni Lucic,ali ce biti Bjelica,to je svima jasno i ako im se doda Kalinic,apsolutno su svi ostali prekobrojni i hvala puno Macvanu,ali on tu nema sta da trazi. Sto se centarskih pozicija tice,ako ide Jokic,ne treba vise od jednog sem njega,jer on moze da igra svih 40 minuta,a eto da ga odmeni moze Bobi,koji u nekoj taktici moze i da doprinese,ostali su takodje prekobrojni.

Prva petorka moze i treba da izgleda Jovic-Bogdan-Nedovic-Bjelica-Jokic i da znaju odbranu i da znaju napad!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 22.02.2019
15:49

Mislim da i nema potrebe, ali, dobro. Daj predlog za jos tu dvojicu:-D Ja bih voleo da se Pefi vrati, ali, nema od toga nista...