Strašni Jokić, Denver "podesio" protivnika koga Somborac želi! Trojka za pobedu koju niko nije hteo!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 13.08.2020.
08:19
Izvor: Sportske.net

Denver preokretom do poraza koji ih vodi na željenog rivala. U Oklahomi se sigurno nisu radovali košu Majka Muskale, iz dva razloga...

Beta/Kevin C. Cox/Pool Photo via AP
Beta/Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

Povezane vesti

Klipersi su overili drugo mesto na Zapadu, noćas protiv Denvera. Slavili su relativno ubedljivo, Džordž je ubacio 27 poena, Leonard 26, ali je preokret usledio u poslednjoj četvrtini.

Na terenu su bile rezerve Nagetsa, pa je tim sa Pacifika dobio meč. Jokić 17 poena, 13 asistencija, 7 skokova. Odigrao je odličnu utakmicu što hrabri Nagetse, ostali su treći, što im možda više odgovara jer idu na Jutu u prvom kolu.

Dobili su sva tri puta Džezere, i uvek je ključ bio Jokić protiv Gobera, pa mnogo komentara cilja na to da su upravo želeli Jutu u prvoj rundi. Klipersi će u prvom kolu igrati protiv Dalas Maveriksa i baš nismo sigurni da su srećni zbog toga.

Toronto je pomoćnom treneru Adrijanu Grifinu poklonio pobedu, Nik Nurs je pustio svog asistenta da vodi meč, Stenli Džonson je prelomio duel sa Filadelfijom u finišu. Embid je igrao samo poluvreme, Siksersi idu na Boston u prvoj rundi doigravanja, završiće regularni deo kao šesti, Toronto će igrati protiv Netsa.

Majk Muskala je rešio pitanje pobednika u duelu Oklahome i Majamija, niko nije želeo da postigne trojku iz dva razloga. Prvo, Oklahoma ide na Hjuston koji su želeli da izbegnu, drugo, pobeda znači da će Filadelfija imati pika iz prve runde drafta, umesto Oklahome.

Indijana je dobila Hjuston, Majls Tarner je ubacio 18 poena, rezervista Samner 17, najviše u sezoni, na kraju su morali malo da se pomuče za pobedu jer se Hjuston probudio, ali su slavili, prvi put protiv Roketsa od početka 2017. godine.

Indijana - Hjuston 108:104
LA Klipers - Denver 124:111
Majami - Oklahoma 115:116
Toronto - Filadelfija 125:121

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke