"Strašni" Bobi kao Guliver protiv Izraelaca, Bjelica u ledenom dobu, -39!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.10.2018.
09:02
Izvor: Sportske.net

Marjanović i Klipersi se poigrali sa rivalom iz Haife, Kingsi očajni, druga petorka Toronta napunila Pelikanse...

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Kako smo i rekli predsezona ne znači ništa, ali ono što Kingsi pokazuju već miriše na još jednu očajnu sezonu. Noćas ih je pregazila Juta, zaledili su ih na -39, Bjelica je bio nezapažen, Bogdan još vuče povredu.

Naš reprezentativac se neće rado sećati ovih 13 minuta u dresu Kingsa, promašio je sva tri šuta. Odlični "Džezeri", predvođeni Goberom koji je za 17 minuta ubacio 18 poena i imao 7 skokova su sipali iz svoh oružja, Burks, Alen, Krauder su igrači sa klupe, ali su itekako iskoristili šansu.

Tim iz "Slane države" je uništio Sakramento sa 60% šuta, ubacili su i 14 trojki...

Klipersi su za kraj predsezone odabrali Makabi Haifu, jasno, prava borba je izostala, na kraju je bilo +48 za NBA tim, Bobi je dominirao, uz dva promašaja, sakupio je 18 poena, 12 skokova, igrao je 17 minuta. Teo ne uzima šuteve, samo dva poena, imao je šest skokova i 3 asistencije, promašio obe trojke....

I na kraju, pobeda Toronta nad Pelikansima, iako je Dejvis leteo sa 36 poena, 15 skokova, dodao i 4 blokade, Rendl odličan 20 poena, 11 skokova, Mirotić je ubacio 15, ali je Toronto šutnuo čak 100 puta, pogodio više od pola, i slavio bez Leonarda, Ibake, Grina, Lovrija, praktično sa rezervnom petorkom.

Siakam i Ričardson su dali po 21 poen, Toronto je ubacio 14 trojki u pravoj poplavi koševa...

Nju Orleans - Toronto 119:134
Sakramento - Juta 93:132
LA Klipers . Makabi 124:76

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke