Strašne vesti - Tragedija u porodici Ajzee Tomasa

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 16.04.2017.
10:15
Izvor: Sportske.net

Velika tragedija zadesila je porodicu Ajzee Tomasa, košarkaša Boston Seltiksa. Dan pre prvog meča u plej-ofu NBA lige dogodila se saobraćajna nesreća sa tragičnim posledicama.

EPA/CJ GUNTHER
EPA/CJ GUNTHER

Povezane vesti

Dan uoči prve utakmice koju će Boston Seltiksi odigrati u plej-ofu NBA lige dogodila se velika tragedija u porodici Ajzee Tomasa.

Momak koji je fantastičnim partijama predvodio do prvog mesta na istočnoj konferenciji izgubio je rođenu sestru u saobraćajnoj nesreći.

Čajna Tomas (22) stradala je pošto je automobil kojim je upravljala izleteo sa puta i udario u čelični stub.

Očevici su posvedočili da nije bilo agresivne vožnje i da je automobil počeo da proklizava u krivini, nakon čega je izleteo sa puta i udario u čelični stub.

Boston Seltiksi svoj prvi meč u ovogodišnjem plej-ofu igraju u noći između nedelje i ponedeljka, po srednjeevropskom vremenu, a ostaje pitanje hoće li Ajzea Tomas uopšte nastupiti protiv Bulsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 16.04.2017
15:53

Zavisi od čoveka do čoveka, nekoga bi ovo slomilo, a neko bi iskoristio da zapne još jače, videćemo kako će Tomas reagovati, u svakom slučaju neizmerno mi je žao kada god pročitam ovako neku vest, žao što Tomasa i njegove porodice, što NBA lige i možda košarke.

avatar
The Truth
Sunday, 16.04.2017
11:40

Moj Boston stvarno nema srece u poslednje vreme.Tuzno je ovo sto se desilo,Izdrzi lave!

avatar
delije niksic
Sunday, 16.04.2017
10:37

Uzasno,izdrzi majstore!