Stižu vesti o Gordiću!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 07.02.2020.
09:05
Izvor: Sportske.net

Koliko je povređen i kada će na teren?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Nemanja Gordić se povredio u meču protiv Virtusa u Bolonji što je ogroman peh za crno-bele, posebno jer se bliži Kup Radivoja Koraća koji se igra sledećeg vikenda.

Gordić se povredio kada je doskočio na nogu Miloša Teodosića, ali nije krivio njega, već je istakao da je sam kriv što se povredio.

Plejmejker Partizana se čak i šalio tokom utakmice na svoj račun da je bolje što nije igrao jer bi Partizan izgubio, a nakon meča je imao šta da kaže novinarima o svojoj povredi.

"Žurnal" je preneo da je sve u redu i da će Gordić "malo odmoriti", pa će nakon toga zaigrati, što znači da ćemo ga definitivno videti na terenu u mečevima Kupa Radivoja Koraća.

Da li će možda igrati i protiv Budućnosti u nedelju?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 07.02.2020
15:07

Sticajem okolnosti bio sam juce na istom mestu gde kosarkaski klub Partizan dovodi svoje igrace na oporovak i ostalo,da ne kazem ime klinike,i ovaj Gordic je bogamu kukao zestoko dok su mu radili tretman,bio je i Bircevic,a na kraju i Zagorac koji je šepao,vi kao da ste bili u ratu u Bolonji :D ,brz oporavak momcima,bez obzira sto su na pogresnoj strani :D