Stižu prve reakcije iz Zvezde na rivale u Top 16 - Kao da je Evroliga!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.12.2018.
17:13
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Teška, ali i veoma atraktivna grupa. Zvezdini navijači imaće priliku da uživaju u odličnim utakmicama.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su posle ubedljivog trijumfa nad Galatasarajem (100-83) saznali imena rivala u Top 16 fazi Evrokupa, a to će biti Valensija, Unikaha i Limož, u okviru novoformirane Grupe G.

Raspored odigravanja mečeva možete da pogledate OVDE, a danas su stigle i prve reakcije.

Trener crveno-belih Milan Tomić ima utisak kao da se njegov tim plasirao u Evroligu.

''Nalazimo se u grupi koja je praktično evroligaška. Ne samo zbog imena, već i zbog činjenice da su svi kao i Crvena zvezda u bliskoj prošlosti igrali Evroligu, klubovi sa tradicijom, i koji su dobro odigrali prvu fazu takmičenja.

Odlične ekipe, i ono što je sigurno da nas očekuje 6 jakih utakmica u drugoj fazi. Međutim, ovo je izazov za ekipu Crvene zvezde.

Atraktivna grupa, kvalitetni protivnici, i drago mi je što će publika u Beogradu, naši navijači videti jake, dobre takmičarske utakmice u dvorani 'Aleksandar Nikolić''', objašnjava Tomić.

Slično razmišlja i kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

''Teška, ali atraktivna grupa Evrokupa. Usudio bih se da kažem najjača u drugoj fazi, sa ekipama koje su ne tako davno igrale Evroligu. Krećemo protiv Limoža već drugog dana Nove Godine, 6 kola ćemo odigrati u samo 35 dana, dakle, biće intenzivno, naporno, očekuju nas jake utakmice, ali uz pomoć naših navijača verujem da možemo da ostvarimo cilj.

Valensija u svojoj, i Unikaha u svojoj grupi prve faze su odigrali skoro bez greške, ali nova grupa je nova priča. Kada dođe vreme, prvo ćemo se dobro pripremiti za Limož, zato idemo korak po korak" izjavio je Lazić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke