Štimarina poruka će mnoge naterati da se zamisle!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 09.09.2019.
12:48
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji reprezentativac nije mogao da prećuti.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Košarkaši Srbije su sebi otežali put ka medalji porazom od Španije.

Nije to bio dan "orlova", poraz koji može svakom da se dogodi je ovoga puta stigao u lošem trenutku, pa ćemo umesto Poljske snage odmeriti sa Argentinom.

Mnogi su požurili da kritikuju Aleksandra Đorđevića i naše košarkaše, a Vladimir Štimac nije birao reči kada je osuo paljbu po dežurnim kritičarima reprezentacije.

"Tako je, hajmo sad svi ono naše po čemu smo najpoznatiji - dok ide dobro tapšanje po ramenu, a malo loše kada ništa nije izgubljeno udri maljem po glavi, ko ga j..e. Ja verujem u ovaj tim! Idemo dalje, samo jako!!!", napisao je reprezentativac Srbije koji se nije našao među odabranim igračima na Mundobasketu.

Da bismo bili najbolji moramo da pobedimo najbolje, u svakom trenutku. Momci su do sada više puta dokazali da vrede, verujemo da će i sada kada je teško.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Monday, 09.09.2019
16:27

100 % uz Štimca. Ovaj poraz nas je malo otreznio, ali ako se vratimo na Indijanapolis, gubili smo od Španaca u grupi, a onda potom i od Portorika, ali posle toga smo bili onakvi kakvi smo trebali da budemo, ja verujem i dalje da ćemo biti šampioni, čak i u sportovima gde nemamo šanse da osvojimo, sve dok ne ispadnemo ja verujem u našu reprezentaciju. Napred Srbija

avatar
Le Tissier
Monday, 09.09.2019
15:53

Ma idi, kakav filozof.. Jedva docekao da vidi jedan negativan komentar pa da prosipa mudrost. Reprezentacija ima podrsku 99 posto javnosti, ostatak ima pravo da im se nesto ne svidja ko da je bitno...

avatar
M_85
Monday, 09.09.2019
14:51

Ljudi, budimo realni malo. Pre pocetka prvenstva potajno smo ocekivali bilo kakvu medalju u najboljem slucaju. Nakon saznanja da amerikanci igraju sa 5-im timom i nakon par pobeda protiv amatera svi ocekuju zlato i to protiv amerikanaca sa bar 50 razlike. Polako. Ja licno sam zadovoljan sa bilo cime da urade, pa makar i izgubili od argentinaca. vi kako hocete.

avatar
deki trbic
Monday, 09.09.2019
13:26

Ok, ali bitno je da tebe nema u timu...

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 09.09.2019
13:14

Stimara je doktor za reprezentaciju. I u pravu je, sad su "rupa" a do juce svetski sampioni.
Treba ih podrzati do kraja, pa pljuvati ako zasluze

avatar
NikkiCFC
Monday, 09.09.2019
13:02

Sta pa ovaj amater hoce...