Štimac stigao u Bajern: ''Pešić mi je kao otac!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.09.2014.
19:06
Izvor: Sportske.net

Slavlje i euforija posle velikog uspeha naših košarkaša na Svetskom prvenstvu polako jenjavaju, naši reprezentativci se priključuju svojim klubovima, a tako je i sa Vladimirom Štimcem, koji je danas i zvanično predstavljen u minhenskom Bajernu.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Podsetimo, srpski centar je tokom priprema našeg nacionalnog tima, baš kao i Vasa Micić, potpisao ugovor sa Bajernom, u kome će naredne sezone ponovo sarađivati sa našim proslavljenim stručnjakom Svetislavom Pešićem.

Podsetimo, popularni Kari je trenirao Štimca još dok su obojica bili u Crvenoj zvezdi, a
27-godišnji košarkaš se rado seća tih vremena.

''Svetislav Pešić je glavni razlog zašto sam sada ovde. On mi je kao otac, jer dok smo sarađivali u Zvezdi, napredovao sam i kao igrač, ali kao čovek'', izjavio je Štimac na predstavljanju u Minhenu, gde ga je dočekao Pešićev sin Marko, aktuelni direktor Bajerna.

On se, takođe, u razgovoru sa novinarima osvrnuo i na veliko slavlje prethodnih dana u Beogradu i Srbiji, posle osvojene srebrne medalje sa ''Orlovima''.

''Bilo je zaista sjajno, fenomenalno. Po povratku u Beograd nismo mogli da prođemo ulicama, jer su svi želeli da nas dodirnu, da uzmu autogram. Sada me očekuje novi izazov, nisam imao vremena za odmor, ali mi i ne treba - spreman sam'', uverava Štimac.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke