Štimac i posle poraza od Partizana uspeo da oduševi, njegova poruka snažno je odjeknula!

Autor: Beta Beta
sreda 19.12.2018.
23:28
Izvor: Beta

Košarkaš Turk Telekoma Vladimir Štimac rekao je večeras da je Partizan bio bolja ekipa i da je zasluženo pobedio u desetom kolu Evrokupa i ostvario plasman u Top 16 fazu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

"Bili su bolji od nas i zasluženo su pobedili. Sada ćemo se fokusirati na tursku ligu. To je košarka, možeš da pobediš i da izgubiš", rekao je Štimac novinarima posle utakmice.

Partizan je na domaćem terenu pobedio Turk Telekom sa 87:72, a Štimac je dodao da atmosfera u hali "Aleksandar Nikolić" nije uticala na njega i da je navikao na punu halu.

"Na mene ne utiče, ne znam za saigrače. Ne želim da umanjim značaj navijača, ali na mene atmosfera nikada ne utiče, navikao sam na to", kazao je Štimac.

Nekadašnji srpski reprezentativac iskoristio je priliku i da ukaže na to da bi građani Srbije trebalo da se solidarišu i da donacijama pomognu svojim sunarodnicima na Kosovu, pred novogodišnje praznike.

"Dolaze nam praznici i smatram da treba da se solidarišemo i pomognemo sunarodnicima na Kosovu. Ima mnogo organizacija koje pokušavaju da im pomognu, mi smo im trenutno najpotrebniji i mislim da im možemo pomoći i da im pomognemo sada za praznike, jer im sigurno nije lako", rekao je Štimac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke