Stigle nove informacije, šta je Bogdanova namera?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.11.2020.
09:05
Izvor: Sportske.net

Da li su sada stvari jasnije?

Beta/Kevin C. Cox/Pool Photo via AP
Beta/Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

Povezane vesti

Nešto pre ponoći po našem vremenu, pojavila se informacija da je Bogdan Bogdanović odbio ''već viđeni'' trejd iz Sakramenta u Milvoki.

Mnogima nije bilo jasno zašto bi Bogdan tako postupio, ali su se tokom noći pojavile i dodatne informacije od strane američkih novinara.

Posle Sema Amika iz ''Atletika'', koji je objavio pomenutu informaciju, oglasio se još jedan odlično upućeni američki novinar Adrijan Vojnarovski.

On je otkrio da Bogdanović planira da do petka sačeka novu ponudu kao "ograničeno slobodan agent", ali cela ova situacija izazvala je i dodatne komentare.

Pojavile su se sumnje da su u Milvokiju navodno unapred znali Bogdanovu želju da pređe u njihove redove, pa su sačekali da potpiše "sign and trade" ugovor sa Kingsima i odmah ga angažovali. Prema pravilima, klubovima je zabranjeno da pregovaraju s igračima drugih klubova dok su oni pod ugovorom, ali ispostavilo se da je Bogdan bio izostavljen iz pregovora o trejdu.

U svakom slučaju, Milvoki je i dalje favorit da angažuje Bogdanovića, ali će on sačekati i neke druge ponude, eventualno povoljnije. Takođe, i Kingsi imaju mogućnost da najbolju ponudu izjednače i tako Srbina zadrže u ekipi, što za sada ne deluje kao verovatna opcija. Za vikend će se ova situacija definitivno razrešiti.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Thursday, 19.11.2020
18:31

Retka svetla tačka u Kingsima. Zaslužuje max, tj. Mnogo bolji ugovor i izguraće ga. DENVER bi mogao da se uključi