Stigla zvanična ponuda za Lendejla, Partizan se uzda u Bertomeua!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.05.2019.
17:38
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Centar Partizana imao je odličnu sezonu u ABA ligi u dresu Partizana, što nije ostalo neprimećeno širom Evrope.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Bliži se kraj klupske sezone, a istovremeno počinju i spekulacije oko potencijalnih transfera koji bi trebalo da uslede na leto.

Kada je Partizan u pitanju, u centru pažnje je centar crno-belih, Australijanac Džok Lendejl, za koga postoji ozbiljno interesovanje iz Evrolige.

Još pre nekoliko nedelja se pisalo u medijima da je litvanski Žalgiris veoma zainteresovan da ga sledeće sezone vidi u svojim redovima, a da je to zaista tako potvržuje i današnja informacija koju je objavio ''Telegraf'', u kojoj se navodi da je Partizan dobio zvaničnu ponudu od Žalgirisa za Lendejla.

Visina ponude nije otkrivena, ali izgleda da se Partizan neće tako lako odreći usluga svog najboljeg igrača u najvećem delu sezone.

Pomenuti izvor takođe otkriva da crno-beli žele da zadrže Lendejla, da mu je ponuđen novi ugovor pod boljim finansijskim uslovima i da je plan da se okosnica tima za narednu sezonu gradi baš oko Lendejla.

Ali, da bi taj Partizanov plan bio realan, morao bi da se oglasi i Đordi Bertomeu, odnosno Evroliga sa specijalnom pozivnicom upućenom na adresu beogradskih crno-belih, što je još uvek neizvesno da li će se dogoditi.

Za to vreme Lendejl nije ravnodušan prema ponudi ekipe koju ćemo sledeće sezone sigurno gledati u Evroligi, pa ''Telegraf'' navodi da ga je ponuda Žalgirisa ''naterala na razmišljanje''.

Džok Lendejl ima 23 godine, visok je 211cm, a u minuloj sezoni ABA lige ostvario je prosečni učinak od 12 poena, 5.6 skokova i 1.8 asistencija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Edin Šantić
Monday, 06.05.2019
19:59

Slab igrač, prosečan. Nema snagu a ni neki naročit šut. Upoređivali su ga sa Veselim a Veseli je u tim godinama bio u NBA. Ali dobro, da je kao Veseli ne bi ni igrao kod nas, jelte :D

avatar
Partibrejker
Monday, 06.05.2019
21:28

Nema šut?Veseli?WTF?

avatar
PARTIZAN IS KING
Monday, 06.05.2019
22:08

pa doveden je za 0 €!!!Sta si ocekivao da ce biti Lebron?Dobar je igrac nije sada neki vrhunski al moze se slobodno reci dobar igrac