Stigla reakcija Zvezde, ništa od meča protiv Budućnosti!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 30.12.2019.
13:47
Izvor: Sportske.net

Uskoro će sve biti jasnije, poručuju sa Malog Kalemegdana.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

KK Crvena zvezda saopštila je da će javnosti obratiti vanrednom konferencijom za medije danas od 16.30 na Malom Kalemegdanu.

Povod je utakmica sa podgoričkom Budućnošću koja se, po svemu sudeći, neće odigrati u predviđenom terminu od 18 časova u Podgorici.

Na Malom Kalemegdanu će se novinarima obratiti predsednik beogradskog kluba Nebojša Čović i tom prilikom detaljno govoriti o celokupnoj situaciji.

Zvezda je uputila apel Budućnosti da se meč odloži zbog političkih tenzija u Crnoj Gori, ali je domaća ekipa odgovorila da nema potrebe za tim jer nema bezbedonosnih opasnosti.

"Crveno-beli" su potom napustili jutrošnji avion za Podgoricu, a iz Budućnosti su se oglasili saopštenjem da očekuju košarkaše Zvezde na parketu u Morači.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mani2
Tuesday, 31.12.2019
01:25

Ovo je dolivanje ulja na vatru.E pa bravo za stub srpstva

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 30.12.2019
16:50

Pametan potez Zvezde jer nije ovo trenutak kad treba da se igra ova utakmica zbog politicke napetosti u Crnoj Gori gde se Srbi tretiraju kao gradjani drugog reda dok u Srbiji Crnogorci sede u debelim foteljama.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 30.12.2019
16:45

Ako kanis pobediti moras se pojaviti. Izadji mala, izadji mala hahaha 20:0.

avatar
Monday, 30.12.2019
16:12

Bruka , od jedne sile u košarci nekada , sada samo izgovori da je neko drugi kriv .
Do skoro to je bio Dule Vujošević , sada Bokan , ja mislim da nije niko drugi ugasio zvezdu već sadašnji vlasnik tog kluba ma kako da se sada zove taj klub

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 30.12.2019
15:42

Sramotna odluka. Trebalo je otici, pustiti ih da naprave problem i da lopta bude na "njihovom delu terena". Ovako, mi ispastamo. Nebojsa je podigao ovaj klub, ali ga je i unistio ovim danas. Cuo sam svasta, od toga da se planira da navijaci Buducnosti upadnu na teren sa obelezjima Zvezde i da izazovu nerede do toga da ABA garantuje bezbednost.

avatar
Benz9
Monday, 30.12.2019
15:32

Realno i nema nekih dodatnih opasnosti (uz već postojeće tenzije) da bi se utakmica odgodila...ovo je samo podrška protestantima i crkvi, a red bi bio da se neko iz Zvezde izjasni i kaže istinu, ali pravu istinu a ne političku

avatar
jfvr
Monday, 30.12.2019
15:27

Кукавица?

avatar
ViniciusJR
Monday, 30.12.2019
15:13

Izgubila je kosarka i izgubio je sport. Ne razumijem ponasanje Zvezde. Situacija u drzavi nije ni blizu onome kako prenose neki srpski i crnogorski mediji i jasno je da je u pitanju cista politika. Kosarkase Zvezde niko ne bi napao sigurno. I da ima budala sa takvim namjerama, uprava policije to ne bi dozvolila. A u dvorani je sve jasno, ako se desi i najmanji incident, mozes da povuces ekipu i sve je jasno, a to Buducnosti nikako ne odgovara. Prosle sezone u 5.mecu, momci iz Buducnosti su izasli na teren nakon svega i odigrali, i nijedan igrac nije dao nijednu izjavu o tim dogadjanjima nakon tog meca. Neki rukovodioci klubova zbog sopstvenih interesa guse kosarku i ne zele ABA ligu. Licno mislim da su vise svi siti ovih njihovih igrica i medjusobnih prepucavanja i svega, neka se ugasi ABA i kud ko. Brzo ce se vidjeti da svi gube, ali neka, jasno je da primitivizam manje grupe dominira na ovim prostorima.

avatar
Čeki
Monday, 30.12.2019
15:07

Ok, postoji opravdana bojazan zbog skorasnje istorije sukoba ova dva kluba, ali i politicke situacije. Ali, toliko da se bojis, toliko da izigravas nesto, meni nije jasno. Ljudi ne mogu da igraju ono za sta su placeni - kosarku zato sto je sefu doslo da tera neki inat. Stvarno, ponasanje mog kluba (tacnije ovih funkcionera) kalja ugled ove ekipe i kluba uopste. Dosta vise saopstenja, trosenja reci i papira, dajte kosarka vise da se igra i da se malo zacuti sa ovakvim nepotrebnim stvarima.

avatar
noxovac993
Monday, 30.12.2019
15:05

Pobegulja... Kako ono ide? Izadji mala? Nista da se ovo registruje 20:0 za titograd i oduzimanje bodova covicu