Stigla i prva reakcija Šćepanovića na žreb Evrokupa, da li je Partizan zadovoljan?

Autor: Beta Beta
petak 10.07.2020.
15:15
Izvor: Beta

Protivnici Partizana biće Uniks iz Kazanja, Huventud iz Badalone, Venecija, Bahčešehir iz Istanbula i francuski predstavnik Burž.

KK Partizan
KK Partizan

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je danas da je prvi cilj crno-belih u narednoj sezoni Evrokupa da prodju grupu i dodao da je dobro što nema mnogo "komplikovanih putovanja".

"U ovom trenutku, možemo biti zadovoljni činjenicom da osim Kazanja i donekle Burža, nemamo komplikovanih putovanja, što je dosta važno u ovoj fazi sezone", rekao je novi trener Partizana, prenosi klub.

"Kada je u pitanju sastav grupe i snaga timova, još je rano davati preciznije ocene jer rivali nisu kompletirali svoje timove. Svakako, naše ambicije su da se plasiramo dalje", dodao je Šćepanović.

Partizan će igrati u Grupi A Evrokupa u sezoni 2020/21, odlučeno je današnjim žrebom u Barseloni.

Protivnici Partizana biće Uniks iz Kazanja, tim protiv kojeg je "parni valjak" trebalo da igra u četvrtfinalu prošlosezonskog izdanja Evrokupa koje je prekinuto zbog pandemije korona virusa, zatim Huventud iz Badalone, Venecija, Bahčešehir iz Istanbula i francuski predstavnik, Burž.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke