Stigao ''Kej Si'' Rivers i poslao moćnu poruku! Šta mu Zvezda nudi?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.02.2019.
15:37
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Odlični košarkaš doputovao u Beograd, dao i prvu izjavu, da li su ostale još samo formalnosti?

EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU
EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Povezane vesti

Ono što se najavljuje već nekoliko dana, sve je bliže ozvaničenju.

Preneli smo jutros da je tridesetdvogodišnji američki šuter ''Kej Si'' Rivers okončao saradnju sa Ređo Emilijom i da bi već ovog vikenda trebalo da se potvrdi njegov transfer u Crvenu zvezdu.

U prilog tome i najnovija informacija da je Rivers danas doputovao u Beograd, a na aerodromu je novinaru ''Telegrafa'' otkrio dokle se stiglo u pregovorima i da li su oni u završnoj fazi.

''Osećam se odlično, ovde sam da se vidim sa mojim agentom, da diskutujemo o opcijama koje postoje, otvoreni smo, a Zvezda je opcija. Trenutno, ovde smo da vidimo šta se nudi, pa ćemo videti šta je najbolje'', istakao je Rivers.

Iako je Zvezdu pomenuo samo kao ''opciju'', jasno je da je to najozbiljnija opcija i da crveno-beli neće propustiti ovu sjajnu priliku da značajno ojačaju tim pred ključni deo sezone, pogotovo što je igrač već stigao u Beograd.

A šta navijači mogu da očekuju od njega? Izgleda, pravu poslasticu...

''Mislim da nije tajna šta radim, samo želim da igram jako, tako igram uvek, nadam se će biti mnogo poena, mnogo trojki, mnogo šuteva, videćemo...'', istakao je Rivers, koji je tokom blistave karijere igrao i za Himki, Panatinaikos, Real i sa Madriđanima osvojio Evroligu 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 10.02.2019
20:06

Vjerovatno po panterima i Rivers ima daleko manju platu od Pejdža, Džoka i ostalih u Partizanu koji po njima imaju milione 😂 kao što su i ture Peperoglu, Faje, Odžo, Regland, Beron i Cirbes manje plaćeni od igrača Partizana 😂 državni in(mu)stant projekt tera punom parom..

avatar
Slobodan Dragojevic
Sunday, 10.02.2019
17:54

Ume li neko da mi objasni koja je svrha dovodjenja ovakvih igrača u Zvezdu i Partizan?Lepo rečeno da ovaj region neće videti Euroligu!Te pare uložiti u uslove za razvoj sporta da deca mogu da treniraju u normalnim uslovima.Nekada smo uživali uz Kiću i Praju ili Moku i Ducija,bili jaki bez Amera.

avatar
Man united
Sunday, 10.02.2019
19:31

Да, били јаки кад играчи нису смели да изађу из земље до 28-ме године. Сад одлазе ко клинци. Тако да се не надај да ћеш у том случају гледати новог Кићу или Прају овде.

avatar
Čeki
Sunday, 10.02.2019
22:32

Videce samo jedan, i to pobednik ABA lige, a zato mnogi i dovode silne igrace jer vide svoju sansu da probaju da pobede.

avatar
poljskikupanjac
Sunday, 10.02.2019
17:19

dok ne potpise ic se nE PALIM

avatar
Partizan je život
Sunday, 10.02.2019
17:18

Pa da ga upoznaju sa nekim od svojih legendi to ne mogu jer ih nemaju.A da mu pokazu trofejni muzej ni to nemaju.E sad jedino da mu pokazu kako se menjaju adrese i ime klubčića

avatar
marecareee
Sunday, 10.02.2019
17:55
avatar
barbaroga
Sunday, 10.02.2019
18:22

a kad ste vi ono zadnji put bili sampioni?