Stefan Janković priziva spektakularni scenario u Evrokupu, kakva bi to ''ludnica'' bila...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.01.2019.
19:57
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Još uvek je dug put do takvog raspleta, moralo bi dosta ''kockica'' da se poklopi.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana su pobedom nad Monakom u gostima (71-68) uvećali svoje šanse za plasman u četvrtfinale Evrokupa, ali do kraja Top 16 faze očekuju ih još susreti sa Ritasom u ''Pioniru'' i Albom u Berlinu, posle čega ćemo imati konačan rasplet u Grupi E.

Za to vreme u Grupi G, Crvena zvezda je stigla na prag eliminacije i samo ukoliko u preostala dva kola savlada Limož u Francuskoj i Unikahu u Beogradu, a uz poraz Unikahe od Valensije, moći će da se domogne drugog mesta u grupi i plasmana u četvrtfinale.

U tom slučaju, mogli bismo da prisustvujemo fenomenalnom scenariju, da se Partizan i Crvena zvezda sastanu u četvrtfinalu, ali samo ukoliko crno-beli osvoje prvo mesto u Grupi E.

Takav rasplet priželjkuje i košarkaš Partizana Stefan Janković, koji je prošle sezone nosio Zvezdin dres.

''Bila bi odlična stvar da imamo dva srpska predstavnika u top 8 fazi Evrokupa. Prešao sam u Partizan, ali to ne znači da mislim nešto loše o crveno-belima. Voleo bih da i oni prođu dalje.

Bila bi prava ludnica u 'Pioniru' ukoliko bismo igrali jedni protiv drugih. Ja volim da igram u takvoj atmosferi i to mi je super. Ali ima još da se igra do četvrtfinala. Prvo da izborimo prolazak dalje, pa ćemo onda pričati o rivalima'', istakao je Janković u izjavi za ''Informer''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke