Stef kao haubica!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 15.05.2019.
08:45
Izvor: Sportske.net

Izmučeni Portland bez šanse u Kaliforniji, na kraju 116:94, ispostavilo se da Durant nije potreban...

AP Photo/Ben Margot
AP Photo/Ben Margot

Povezane vesti

Portland nije uspeo ni da zabrine šampiona u prvom meču, iskreno to se i očekivalo, nakon iscrpljujućih sedam mečeva protiv Denvera.

Nije bilo vremena za oporavak, Kari je sa devet trojki, ukupno 36 poena (imao je i 7 asistencija), uništio Blejzerse, Tompson je dodao 26, nije bilo Duranta, kako sada stvari stoje, biće spreman tek za treću utakmicu kada se serija preseli u Oregon.

Ponovo su rezerve Voriorsa, baš kao i protiv Hjustona dale solidan doprinos pobedi, Šveđanin Jerebko je odigrao neke ključne minute, 9 poena, 5 skokova, klupa domaćina je u pobedu ugradila 36 poena.

Na drugoj strani Rodni Hud kao šesti čovek 17, Set Kari je protiv brata imao tremu, samo jedna trojka za dvadesetak minuta. Lilard je nastavio sa očajnim partijama, tek nešto više od 30% šuta, izgubio je 7 lopzi, jedino je pogađao sa penala, na kraju 19 poena. MekKolum 17, daleko od partije iz Kolorada, pa je jasno, iako su se držali, imali neki priključak Blejzersi su bili osuđeni na poraz.

Za dva dana je novi meč, ponovo u "Orakl Areni", videćemo hoće li Portland doći do daha i pružiti jači otpor...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 15.05.2019
09:55

Portland nema sta da trazi protiv ekipe sa ovakvom spoljnom linijom. I generalno bi trebali da rasformiraju ovaj Golden Stejt jer je presmesno koliko su bolji od ostalih. Ona slucajna Klivlendova titula ne menja nista...

avatar
Dillinger
Wednesday, 15.05.2019
13:46

Zašto da ih rasformiraju? Nisu oni krivi što su napravili takav tim, mogli su i drugi timovi to da urade. Tamo svi imaju seleri kep. Nije to kao u fudbalu, pa da upoređuješ neki naš tim sa Realom.
Durant je jedini top igrač kog' su oni doveli.