Šta to trener Cibone sprema Zvezdi?

Autor: Beta Beta
petak 21.12.2018.
19:50
Izvor: Beta

Trener košarkaša Cibone Ivan Velić rekao je danas da njegova ekipa nema šta da izgubi u predstojećem meču protiv Crvene zvezde i da zagrebački tim "nešto sprema" za crveno-bele.

BETAPHOTO/ABA liga/Cibona
BETAPHOTO/ABA liga/Cibona

Povezane vesti

Košarkaši Cibone sutra dočekuju Zvezdu u 12. kolu regionalne lige. Zagrebački tim posle 11 odigranih kola ima pet pobeda i šest poraza, dok su crveno-beli i dalje bez poraza.

"Nemamo šta da izgubimo, igramo s ekipom koja je ubedljivo broj 1 u ABA ligi, bez poraza... Nešto im spremamo i videćemo hoće li da upali. Možemo mi biti na visokom nivou i opet da izgubimo utakmicu, jer to je ipak evroligaška ekipa. Ali, ako budemo dobri i raspoloženi sve je moguće", kazao je trener Velić, prenosi Hina.

Cibona je pre tri meseca, u prvom kolu ABA lige, odigrala vrlo dobru utakmicu protiv Zvezde i tek je u završnici poklekla i na kraju izgubila. U prošlom kolu ABA lige, Cibona je na domaćem terenu pobedila branitelja titule, podgoričku Budućnost.

"Mislim da smo jedna od retkih ekipa koja je sa Zvezdom u prvom delu sezone igrala otvorenu utakmicu. Rekao sam i protiv Budućnosti da tražim od igrača da daju svoj maksimum, a to isto ću tražiti i sa Zvezdom. Nemamo nikakav imperativ, nadam se da će dvorana biti dobro popunjena i da ćemo odigrati dobru utakmicu", rekao je Velić.

On je istakao da je Zvezda dobra ekipa, s odličnim trenerom, koja kažnjava svaku grešku.

"I to ih čini boljim od ostalih. Međutim, i mi smo u dobroj formi u pravo vreme, samopouzdanje je tu i verujem da možemo da pobedimo, ali ne zavisi sve od nas", kazao je Velić.

Utakmica se igra sutra od 17.00 u Košarkaškom centru "Dražen Petrović".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke